Többet lehet beszélni a Tottenhamről, de próbáljuk meg először a Norwich csapatát leelemezni röviden. Az évad elejét Teemu Pukki kiváló játéka jellemezte, aztán az ő romló formájával, illetve sérülékenységével az eredmények is elmaradtak. Jelenleg az utolsó helyen állnak, és a német manager, Daniel Farke első, egyben utolsó Premier League szezonja is lehet az idei. Ők kapták a legtöbb gólt (38), és a leggyengébb xG-vel rendelkeznek. Bocsánat, második leggyengébbel, mivel a legutóbbi ellenfelük, az Aston Villa még náluk is gyengébb. Én azonban látok náluk pislákoló fényt: a Leicester és a Wolves ellen is tűrhető játékot toltak, gólt is szereztek.

Ha a Tottenham oldaláról közelítjük meg a meccset, akkor is ugyan oda jutok. Nekem hatalmas csalódás volt a Chelsea elleni játékuk, Mourinho csak büntetőkért hisztizett, de érdemben nem tudott hozzászólni a derbihez. Egyetlen jó húzása volt a portugálnak eddig, méghozzá az, hogy Dele Alli-val rendbehozta a kapcsolatot, és újra jól játszik a középpályás. Az ő góljára számítok most is, de ezt a tippet ebben a játékban nem lehet megtenni. A másik, hogy az egyik legvékonyabb padja van a Spursnek, kevés a rotációs lehetősége Mourinhonak, de most három játékosa is eltiltott: Son Heung, Harry Winks és Moussa Sissoko. Ez így elég tarcsi csapat lesz, lényegében nincs igazi szélső hátvédje sem.

Mourinho mintha nem annyira a védekezésre koncentrálna mostanában, hanem hogy több gólt szerezzenek ellenfelüknél. Én ezt a taktikát várom most is, illetve koncepciótlanságot, ami miatt a Norwich góljára is számítok amellett, hogy a Spurs is vág néhányat. Szóval mindkét csapat szerez gólt.

Norwich City - Tottenham: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp