Fontos meccs mindkét csapatnak. A West Ham nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, tervük, hogy majd nagy csapatot építenek, ezért idehozták menedzsernek Manuel Pellegrinit, aki hozott magával embereket is. Én már akkor felhúztam a szemöldökömet, mivel nehogy már egy ilyen vén papától várjanak hosszútávú koncenpciót! Egy dinamikus, modern klubot felépíteni úgy kell, ahogy azt a Liverpool teszi vagy mondjuk a Leipzig. Szóval várható volt, hogy Pellegrini, a „papás foci” egyik legjelesebb képviselője meg fog bukni. És most is áll a bukás előtt, ugyanis azt olvastam, ha most sem nyernek, akkor menesztik a chilei öreget. Szóval fontos meccs ez a Kalapácsoknak.

A Leicester Cityt beárazta a Manchester City és a Liverpool is, nagyjából ennyit ér most a csapat. Virgonckodhat a középszerű egyesületek ellen, de amikor már kezdik őket komolyan venni, kicsit megrázzák magukat. Az utolsó négy mérkőzése már akadozott a Rókáknak, a Norwich elleni 1-1-et még lehetett kisiklásnak nevezni, aztán az Everton elleni kupameccset is (2-2; 2-3), de a két említett nagyágyú elleni fiaskót már nem lehet elbagatellizálni. Egy bitang nagy kontracsapat lett a Rókák, akik ha nem kapnak teret, akkor kalapkabát.

Azt olvastam egy helyen, hogy Brendan Rodgers menedzser rotálni fog, de szerintem nem olyan erős a Leicester kerete ehhez. Állítólag kezdeni fog Marc Albrighton, Ayoze Perez, Hamza Choudhury, James Justin és Kelechi Iheanacho is. Ez kicsit soványkának tűnik, még a West Ham ellen is. Ha tényleg ez történik, és miért ne történne, akkor viszont a magát odapakoló West Ham szerezhet kellemetlen perceket Rodgers csapatának. A korábban tökéletesen működő Róka-védelem már a múlté, én úgy gondolom, lehet gólszerzési lehetősége a hazai csapatnak is. Egyedül nehézség azt megmondani, hogy kitől látjuk majd ezt, mert Sebastien Haller bizony nincs nagy formában mostanság. Én mégis bekockáztatnám azt, hogy a kirúgástól menekülő Pellegrini-vel kicsit magára találhat a West Ham, és hiába szólnak az oddsok a Leicester mellett, ekkora szorzón nagyon nem éri meg őket pakolni. Inkább akkor már az, hogy mindkét csapat lő gólt!

West Ham - Leicester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp