Az idei utolso Premier League meccs valoszinuleg nem lesz olyan izgalmas mint a nap masik ket merkozese, de konnyebben tippelhetonek gondolom.

A Sheffieldet en egyertelmuen kiesesre iteltem meg a szezon kezdete elott, aztan fordulorol fordulorol ramcafoltak. Nem eleg hogy nagyon egyben vannak es lelkesek mint az allat, meg veletlenul sem akarnak elfaradni, a lendulet nem hagy alabb, sot a kieses helyett mar Europa fele kacsintgatnak - de gyanitom csak addig menetelnek ameddig biztossa nem teszik a bennmaradast. A vedekezest nyilvan meg lehet oldani gyengebb kvalitasokkal is ideig-oraig, de a golokat is lovik becsulettel, mindossze negy meccsen maradtak szerzett gol nelkul. A Poolt leszamitva minden nagycsapatot mattoltak, a MU-t haromszor is.

Manchester jobbik csapata sincs nagyobb formaban mint varosi rivalisa, ezt mar kifejtettem a Zagrab elleni meccs elott. Erosen faradni latszik Guardiola es a keret kapcsolata, kiegette a jatekosait. Nincs meg a tuz, es meg a serultlista is rendre hosszu, igy a Liverpoolnak nem lehetnek kihivoi, a motivacio sztem hetrol hetre csokken majd (a tobbieket minden meccsen 10 emberrel jatszva is megeloznek). A vedelem jo ideje atjarohaz, koszonhetoen annak hogy alapemberek marodiak, de ezuttal Ederson sem lehet a gyepen, miutan kiallitottak. Helyen jo esellyel Bravo kap szerepet, aki egy remek kapusbol full bohocca valt az Etihad kispadjan. Akarhanyszor lehetoseget kap, lepkeriado van, "szep" kis osszeallitast lehetne abbol a par meccsbol is osszevagni amin jatszott. A brazillal a kapuban oktober vege ota csak egyetlen meccset usztak meg kapott gol nelkul (ArsenaLOL), mi lesz a chileivel?

Remelem most mar valamelyik csapat helyreteszi a Sheffieldet es elindulnak a kieso helyek fele, de egy golra a korulemnyek ismereteben mindenkepp jonak erzem oket (bar inkabb a szorzo tetszik, kis csapatra idegenben nem szivesen teszek).

Manchester City - Sheffield United: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp