10 ponttal vezet a Liverpool a bajnokságban (de két meccsel kevesebbet játszott), 35 mérkőzés óta veretlen, Pep Guardiola már kijelentette, hogy megvan az új bajnok. Mi kell még a Liverpoolnak?! Akinek ez a Guardiola-nyilatkozat köszönhető, az bizony a Wolves, akik 3-2-re verték a Manchester City-t három napja. Meg kellene ezt köszönni valahogyan, nemde?!

Őszinte leszek, a Liverpool még mindig nem tetszik egy-két helyen, de amit Kloppo csinált a csapatból, az egyszerűen zseniális. Szerintem kb. a harmadik-negyedik legerősebb a keretük, és mégis olyan finomra hangoltan működik, hogy le a kalappal. Azonban egyszer mindenkinek kell hibáznia, még az isteni magasságokban járó Virgil Van Dijk-nek is! Amit Leicester-ben műveltek ezek ott hátul, az már művészet volt, de hiszem, hogy ezt nem lehet mindig ilyen magas szinten csinálni. Olyan terhelésnek vannak kitéve a játékosok, hogy bele kell csúsznia néhányszor egy-egy bakinak is a játékukba.

Hogyan lehetne megköszönni a fentebb idézett Guardiola-nyilatkozatot a Wolvesnak? Pontot adni nekik? Nem, az túl sok lenne. Mondjuk játszunk velük egy izgalmas és fordulatos meccset, ahol az utolsó pillanatokban nyerünk csak. Ezt abszolút kinézem a meccsből, kinézem a Liverpoolból, akik lehet hogy ettől a tetemes előnytől kicsit bealszanak. Rengeteget olvastam a meccsről, mindenhol Adama Traore kiváló formáját (és az új bicepszeit) hozták fel, továbbá a Jimenez-Jota duó gólérzékenységét (egyesek szerint rotálni fog Espirito Santo, és Patrick Cutrone kezdhet Diogo Jota helyén). Egyetlen olyan előzetest olvastam, ahol nem számoltak a Wolves góljával. Én pedig hiszek nekik: ez a Wolves most bárkinek képes gólt lőni, láthattuk a City ellen is! Annyira jó formában játszanak a vendégek, hogy nem tudom otthagyni a „mindkét csapat lő gólt” opciót, mégha kicsit csalódtam is az oddsban (2.00 körül reménykedtem). Sajnos mások is erre játszanak.

Liverpool - Wolverhampton Wanderers: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp