Ha mar kezd az embernek elege lenni az unnepekbol, meg mindig ott van a Premier League, a darts es az NBA.

Emiatt volt "szerencsem" kovetni a Minny legutobbi meccset, ami egeszen botranyos volt. A Cleveland elleni hazai palyan jatszott roncsderbirol van szo, amit ugy is meg tudott nyerni a Cavs hogy legjobbja Kevin Love nem is jatszott, mindossze 4 triplat tudtak beszenvedni es 29 (!) alkalommal adtak el a labdat. A TWolves ugyanis siman elbukta a lepattanozast, es keptelen volt jol dobni, a 35% mezonybol, 21% triplabol, de meg a 73% buntetobol is inkabb WNBA szint. A szezont jol kezdo Minnesota nem veletlenul ligautolso szint jelenleg, Towns hosszu ideje serult, igy palank alatt konnyen verhetok, es a pontjai is nagyon hianyoznak. Nelkule Wiggins probalta atvenni a vezer szerepet, de az utobbi fodulokban rendre besult, raadasul le is betegedett, a Cavs ellen nem volt, a szorzok alapjan ma sem lesz ott (egyelore kerdeses).

A Brooklynnal olyan jatekosok marodiak mint Durant vagy Irving, de fokent utobbi bomlaszto szemelyiseget figyelembe veve talan nem is akkora baj. Pozitiv merlegukkel meg barmi kisulhet ebbol az idenybol, Dimwiddie szepen csendben, de hatekonyan tolja a brigadot. A Charlotte elleni erthetetlen hazai vereseget leszamitva jo passzban vannak, ez akkor is igaz ha az utobbi ket meccsen nem jatszottak igazan jol (bar felalltak a padlorol a Houston ellen). Az edzo szerint nincs meg a ritmus, de ha valamelyik csapat ellen el tudjak megint kapni, az a Minnesota.

Az amerikai sportokban sokat szamit melyik fel kepes jobban felporogni, de azt gondolom a Nets jobb csapat (amennyiben Wiggins es Towns sincs a Minnynel), es ilyen szorzon meg kell probalni.

Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets: Hosszabbítással - Mérkőzés tipp