Hiányzók: a hazaiaknál a piros lapos jamaikai Adrian Mariappa, a görög Jose Holebas, a holland Daryl Janmaat, az osztrák Sebastian Prödl, Danny Welbeck, Tom Cleverley és Will Hughes, illetve a vendégeknél a francia Willy Boly és Morgan Gibbs-White. Jól látható, hogy a 16 ponttal 19. helyezett - vagyis az utolsó előtti helyen levő - vendégek igencsak "megszívták" a sok kimaradóval. Különösen Adrian Mariappa hiányzása jelezhet problémákat, ugyanis a játékost kiállították az előző fordulóban, így a mostani fordulóban nem játszhat, mert éppen az eltiltását fogja letölteni, ám nélküle pedig még az eddigieknél is nagyobb gondok lehetnek a házigazdák már amúgy is gyenge védelmében. Hiába, na, szegény embert még az ág is húzza.

Már a mostani hiányzók nélkül is azt mondanám a hazaiakra, hogy náluk elegendő az egyedüliként focizni tudó spanyol Gerard Deulofeu játékból való "kiiktatása", s akkor nekik annyi meg egy Bambi. Ám így, hogy ennyi hiányzó van, tényleg és még inkább azt jelzem, hogy ott elegendő lehet Gerard Deulofeu játékból való "kiiktatása. Talán az előbb említett játékoson kívül még Troy Deeney lehet veszélyesebb, de persze, csakis akkor, ha jó napot fog ki, s nem pedig csak - szokása szerint - céltalanul rohangál össze-vissza a pályán, s amikor találkozik, akkor egyik lábával eltalálja a másik lábát vagy amolyan lesz, ami lesz alapon "belebikáz" egy jó nagyot a labdába és lelkesen várja, hogy történjen valami számára és csapata számára kedvező akármicsoda.

A vendégeknél látszott az előző fordulóban, hogy a veretlenül listavezető FC Liverpool otthonában a portugál Nuno Espírito Santo edző már a mérkőzés előtt elkönyvelte a "kötelező" vereséget, s ennek tudatában nem fárasztotta feleslegesen, hanem inkább pihentette a fontosabb játékosait és egy cserejátékosokkal telepakolt együttest küldött pályára az FC Liverpool elleni szélmalomharckor. Ez viszont azt jelenti, hogy az előző fordulóban mellőzött Matt Doherty, Adama Traore és Raul Jimenez a Watford elleni meccsen pihenten térnek vissza a kezdőcsapatba. Utóbbi két focista az előző találkozón cserejátékosokként játszottak ugyan egy picit, de látható volt már akkor is, hogy nem hajtják "agyon" magukat, hanem inkább "aktívan" pihennek erre a mostani meccsre.

Amelyik mérkőzés fontosabb számukra az előzőnél, ugyanis ez a meccs nyerhető. Ha nem szórakozzák el.

Tipp: győz a Wolverhampton Wanderers.

Watford - Wolverhampton Wanderers: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp