Kezdenek a "nagyok" is az angliai FA Kupában. S mivel ez nem a "Mikiegér Kupának" nevezett Ligakupa, amelyiknek mérkőzései senkinek sem hiányoznak és a résztvevők annyira semmibe "veszik", hogy azokon a meccseken főleg a cseréket, a kevesebb játéklehetőséget kapókat és a sérülésekből visszatérteket és a régebbi formájukat visszaszerezni próbálókat szerepeltetik, hanem ez az FA Kupa a leghagyományosabb és talán legrégebbi focisorozata, amelyik nagyon fontos a hagyományokat nagyon alaposan ápoló angolok számára, esetleg az is valószínűsíthető, hogy az FA Kupához nem fognak közömbösen viszonyulni a csapatok. Így talán még ez a Wolverhampton Wanderers - Manchester United mérkőzés esetében is tippelhetek arra, hogy mindkét együttes játékosai nagyon fognak "hajtani" a gólok szerzéséért és a számukra minél jobb eredmény eléréséért.

Az FA Kupa rangját és megbecsülését jelzi az is, hogy még a Premier League következő fordulóját is úgy tervezték be a sorsoláskor, hogy ne hétvégén legyenek a meccsek, hanem csak később legyenek és ezen a hétvégén csakis az FA Kupára koncentrálhassanak a csapatok. Nem kell számítani semmi olyasmire, hogy majd az éppen ráérőket fogják szerepelteni a csapatok, hanem viszonylag biztosan lehet számolni azzal, majdnem mindenhol a pillanatnyilag rendelkezésre álló legjobb focistákat fogják játszatni az FA Kupa mérkőzésein résztvevő együttesek.

Így például ennél a Wolverhampton Wanderers - Manchester United meccsnél a hazaiaknál a portugál Ruben Neves és a szintén portugál Diogo Jota visszatérnek a kezdőcsapatba és játszani fognak. A vendégeknél pedig lehet számítani - többek között - Marcus Rashford, Anthony Martial és Harry Maguire játékára. Szerintem a Manchester Unitednél nem érdemes számolni a francia világbajnok Paul Pogba játékával, hiszen ő bár teljesen egészséges és akár játszhatna is, most mégis azért nem játszik, mert fél a sérüléstől. Szerintem ez a magát törékenynek vélő Pogba még akkor sem focizna, ha bajnoki forduló lenne és hatalmas gondban lenne a Manchester United, ugyanis ennél a beképzelt csávónál most éppen az a helyzet van, hogy elkezdődött az átigazolási időszak és neki ilyenkor épnek és egészségesnek kell maradnia, mert már megint menni akar bárhova, akár a világ végére is, csak hogy végre eligazolhasson a Manchester Unitedből és ezután már máshol focizhasson.

Gólokra tippelek ennél a meccsnél, mert hiszen a hazai már eleve jók és képesek gólt szerezni, míg a vendégeknél pedig várhatóan nem fog játszani az a francia pojáca, tehát náluk sem lesz olyan valaki, aki lefelé vigye a csapat teljesítményét.

Tipp: mindkét csapat gólt szerez.

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp