Piros orrú bohócot csinált az MTK az FTC-ből, a tinik és mamik csapata alaposan lemosta az FTC-t, függetlenül most attól, hogy épp iksz született. A meccs végén az MTK-s csajok örültek mint majom a farkának, közben Háfráék lógatták az orrukat, hisz mindössze egy remit tudtak megcsípni.

A Ferencváros nem először kapott büdös nagy pofont, most a válogatottról nem is beszélek, Háfra vagy épp Klujber miket produkált. Na de lépjünk túl rajta, mert a Fradista csajok is túl fognak. Nekem picit olyan érzésem van, hogy az FTC-nél mondjuk Háfra és Klujber Katrin is elhitte magáról, hogy Nora Mörk. Na, szóval lényeg a lényeg, picit elszálltak a csajok. Mészi és SZeki nélkül nulla a védekezés, nem volt kapusteljesítmény, Zácsik mamiék úgy bombáztak 9-10 méterről, hogy ihaj.

A Békéscsaba pont ideális ellenfél az FTC számára, hogy picit visszaterelje magát a helyes útra. Ez a 'csaba nem a Fradi szintje. Igazából az MTK-hoz sem tudnám hasonlítani, sok-sok fiatal csaj, ilyen 16 éves lányok is a keret tajai, amivel nincs baj, és hiába vannak rutinosabb spílerek is, Barjánnak, Kopecz-cel Agbabával azért nem lehet majd a Fradi ellen meccset nyerni. Szerintem Elek picit helyretette a csajokat, az MTK ellen például pontosan nem emlékszem, de szerintem megvolt a 20 kapott gól. Egy Metztől is ciki volt, hát akkor egy MTK ellen. Zácsik mamiék ellen... Szóval sokkal keményebb védekezést várok, így a Békéscsaba szenvedni fog, támadásban meg a Fradi egy 'csaba ellen azért tud 40 fölé menni. Én azt várom hogy a két csapat között kijön az igazi tudásbeli különbség. Ha az FTC-s csajok a védekezést sem hanyagolják el, akkor ennek a 10 dugónak közte kell lenni. Nem akarom én a Békéscsabát 'ütni', de azt várom, hogy az FTC az MTK elleni égése után összekapja magát, és akkor lesz közte 10, de még több is!

Békéscsabai ENK SE (n) - Ferencvárosi TC (n): Hendikep - Hendikep tipp