Vila Nova de Famalicao város focicsapata, vagyis a Famalicao - Maritimo Funchal portugál élvonalbeli mérkőzésen házigazda együttes jelenleg 30 ponttal a 3. helyen van a tabellán. Ez pedig, akárhogyan és akárhonnan nézem, bizony igencsak meglepő dolog. Szerintem még az FC Famalicao vezetői, játékosai és szurkolói is meghökkentek azon, hogy egyelőre minden nagyon-nagyon jól működik a csapatnál, ilyen eredményesen szerepel az alakulat és még a bajnokság második felének elején is dobogós helyen van az FC Famalicao. Az is megfelelő példa lehet a hazaiak e szezonbeli teljesítményére, hogy az utóbbi 4 találkozót mind megnyerte az FC Famalicao. Ezen meccsek között volt két bajnoki találkozó és két kupameccs is, pluszban két összecsapást hazai pályán vívott meg a csapat, kettőt pedig idegenben, de nála tökmindegy volt, hogy hol rendezik a mérkőzéseket, hiszen mindentől függetlenül mindenhol győzött.

Ezzel az előbbi dologgal nem oda akarok "kilyukadni", hogy, hű, de mennyire jó az FC Famalicao, hiszen nagyon jól tudom, hogy egyáltalán nem az, hanem oda akarok "kilyukadni", hogy mostanában jó formában van az együttes és pluszban még szerencséje is van neki. És nálam ennél a párharcnál most éppen az van, hogy én pontosan azt akarom kihasználni ennél az otthon játszó FC Famalicao csapatánál, hogy - úgy tűnik - jelenleg jó formában van és ráadásul még szerencséje is van. Hátha nem járok úgy, hogy éppen most "szakad meg" az otthoni csapat jó formája, szerencséje és menetelése, és bukok, hanem tart még legalább egy meccset ez a dolog és nyerni fogok. Amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy 10-es erősségűre tippelem a hazai győzelmet vagy pedig csak 2-3-4-5-ös erősségűre tippelem a hazai győzelmet, ugyanis az a helyzet, hogy én most, ebben a pillanatban, és felelősségem teljes tudatában azt vélem, hogy ezen a Famalicao - Maritimo Funchal mérkőzésen a hazaiak fognak nyerni.

Aztán pedig majd csak lesz valami. Akármi. Hiába "tépem" én a szám, mert úgyis csak a meccs végén fog kiderülni, hogy jó a tipp avagy nem jó a tipp.

Tipp: győz az FC Famalicao.

Famalicão - Marítimo Funchal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp