Mivel az előzőhöz hasonlóan ezzel az alkalommal is a Nottingham Forest győzelmére tippelek, ezért szerintem elsőre talán azt érdemes tennem, hogy megemlékezzek egy picit a Nottingham Forest előző bajnoki mérkőzéséről. És így utólag - már a végeredmény tudatában némileg bölcselkedve - eldöntsem, hogy akkor korábban jól tettem-e avagy rosszul tettem-e, amit tettem, mert hiszen annál a Reading - Nottingham Forest bajnoki találkozónál 2.85-ös szorzón a vendégek győzelmére tippeltem.

Nos, annál a Reading - Nottingham Forest meccsnél az történt, hogy a találkozó végéig 0-0-ás döntetlen volt az állás, majd pedig a hosszabbítás végén, a 90+6. percben gólt szereztek a vendégek (0-1). "Na, végre-valahára nekem is szerencsém van" - gondoltam ekkor. Hiszen 1-0-ra vezettek a vendégek, s én pedig 2.85-ös szorzón a vendégek győzelmére tippeltem. Igen ám, de a játékvezető úgy döntött akkor, hogy NEM a 90+6. percben, vagyis a hosszabbítás utolsó percében fújja le a mérkőzést, hanem hosszabbít még egy picit. Középkezdése után azonnal támadott a hazai csapat és annyira hatalmasan óriási mázlija volt, hogy a 90+7. percben egy öngólnak köszönhetően egyenlített (1-1). Így tehát az egyetlen 1 perccel azelőtt még NYERTES tippem azon nyomban VESZTES tippre változott.

Szóval akkor az történt, hogy a meccs hosszabbításának legvégén esett öngól miatt én végül mégsem nyertem, hanem elbuktam a tippemet. A találkozó előtti előzetes írásánál sok mindenre gondoltam, ám arra sajnos nem számítottam, hogy a meccs hosszabbításának legvégén esett öngól miatt bukom el majd azt a tippet. Bocsánat!

Ennél a Nottingham Forest - Luton Town mérkőzésnél szintén a Nottingham Forest győzelmére tippelek. Leginkább azért, mert nagyon régóta tudom, hogy a Nottingham Forest fel akar jutni a Premier League-be. És ahhoz pedig, hogy a Nottingham Forest feljusson az élvonalba, az szükségeltetik, hogy lehetőleg minél több alkalommal nyerjen a Nottingham Forest. Gondolom én!

Aztán pedig - tőlem teljes mértékben függetlenül - vagy az történik, hogy győzni fog a Nottingham Forest, vagy pedig az történik, hogy a Nottingham Forest éppen aktuális ellenfele (most éppen a Luton Town) ismét egyenlíteni fog a mérkőzés végén.

Tipp: győz a Nottingham Forest.

Nottingham Forest - Luton Town: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp