Kezdem a szerintem talán nem annyira lényeges dologgal. Bár, bevallom, hogy mivel ennél a Caykur Rizespor - Genclerbirligi SK találkozónál eleinte még a döntetlen eredményben gondolkodtam, ám amikor megláttam, hogy a hazaiaknál elöl a Hármas és a Skoda fognak focizni, akkor bizony hangosan felröhögtem és azonnal eldöntöttem, hogy döntetlen helyett hazai győzelem lesz a tippem. Tudatában vagyok annak, hogy részemről kissé könnyelműnek tűnhet ez a tippelési módszer, de azért ennél a találkozónál figyelembe kell venni azt is, hogy török mérkőzésről van szó. Méghozzá az általam "bundakirályoknak" tartott török csapatok törökországi meccséről van szó. És bizony ezeknél az általam "bundakirályoknak" tartott törököknél szerintem felesleges időtöltésnek tűnik az adott mérkőzésről való túlzott gondolkodás, hiszen abszolút egyáltalán nem lehet még csak sejteni sem, hogy miként fognak teljesíteni a török csapatok és fognak-e "bundázni" avagy nem fognak "bundázni" a kiszemelt meccsen.

Az előbbieket figyelembe véve: ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha 3-as a tét; ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha 5-ös a tét; s ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha a maximális 8-as a tét. Szerintem tökmindegy, hogy milyen tétet állítok be erre a meccsre az SfGuru játékban, mert őket egyáltalán nem érdekli ez a dolog, hanem úgyis kényük-kedvük szerint fognak "bundázni" vagy nem fognak "bundázni".

A tét nagyságrendjéről jut eszembe:

Mivel tudatában vagyok annak, hogy ezen a mérkőzésen "bundázási" esély van, ezért nem vagyok annyira hülye, gondolom én, hogy ennél a 2.38-as szorzónál a megengedett maximális 8-as tétet használjam, hanem azt teszem, hogy a maximális 8-as tét helyett csak 4-es tétet használok. Utólag pedig majd "okoskodhatok" vagy nem "okoskodhatok". Hiszen ha győzni fog a házigazda Caykur Rizespor, akkor nem csak nyertes lesz a tippem, hanem azt is elmondhatom majd, hogy "mekkora hülye vagy, csabax, hogy nem merészelted megtenni a 8-as tétet, mert nyertél volna egy rakás pénzt". Ám ha viszont nem lesz nyertes a tippem, akkor legalább okoskodva" elmondhatom majd, hogy "mennyire jól tetted, csabax, hogy csak a 4-es tétet választottad, mert így kevesebbet buktál".

Na, mindegy, hiszen ennél a Caykur Rizespor - Genclerbirligi SK török élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél nálam úgyis csak az a lényeges, hogy a hazaiaknál ott lesznek elöl Harmash (3-as) és Skoda (csodaautó). A többi nem számít. És VIGYÁZAT: csak teljesen ép mentális állapotban érdemes megfogadni ezt a tippet, és csakis utólag derül majd csak ki, természetesen a nyertes vagy a vesztes tipp függvényében, hogy a tét alapján nagyon hülye vagyok-e vagy nem vagyok annyira nagyon hülye.

Tipp: győz a Caykur Rizespor.

Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği SK: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp