Talán jobban tenném, ha ennél a Crystal Palace - Southampton angol élvonalbeli mérkőzésnél a gólokra tippelnék, mert hiszen eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy mindkét együttes fog szerezni legalább 1-2 gólt, ám ezúttal én mégsem ezt teszem, hanem máshogyan döntöttem és a hazaiak győzelmére tippelek. Nemsokára pedig majd kiderül, hogy jól tettem-e ezt avagy nem tettem jól.

Ha a formákat nézem, akkor lehet látni, hogy a Crystal Palace és a Southampton egyaránt jó formában vannak. Ezért két nagyon-nagyon fontos állapodtam meg saját magammal: az első dolog, amiben megállapodott én velem, az történetesen az, hogy - saját használatra - azonnal kiveszek egy üveg sört a hűtőszekrényből, míg a másik dolog, amiben megállapodott én velem, az pedig az, hogy ennél a tippelésnél - a formák közel azonossága miatt - az dönt majd, hogy melyik csapat hogyan teljesített a mindössze csak néhány nappal korábbi előző fordulóban.

E tekintetben pedig a következő a helyzet: az előző fordulóban a Crystal Palace idegenben játszott a bajnoki címvédő Manchester City otthonában és ott az áldozati szerep elmímelése helyett hatalmas bravúrral 2-2-es döntetlen eredményt ért el. Tehát: jár neki a piros pont. Szintén az előző fordulóban azt csinálta a Southampton, hogy otthon játszva előbb 2-0-ra vezetett a Wolverhampton ellen, majd pedig bő 20 perc alatt kapott három gólt és végül 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán. Tehát: nem jár neki a piros pont.

Kihagyják a meccset: a hazaiaktól a továbbra is eltiltott Luka Milivojevic, Andros Townsend, Mamadou Sakho, Patrick van Aanholt, Jeffrey Schlupp, Max Meyer és Christian Benteke, illetve a vendégektől Jan Bednarek és Yan Valery.

A fentiek alapján úgy döntöttem, hogy ezen a londoni találkozón nyerni fognak a hazaiak.

Tipp: győz a Crystal Palace.

Crystal Palace - Southampton: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp