Úgy döntöttem, hogy "lépek" egy merészet. Ugyanis ezzel a tippemel, amelyik a "Leicester City -2 gól ázsiai hendikep" tipp lesz, szóval, majd nemsokára a Leicester City - West Ham United angol élvonalbeli mérkőzés végkimenetelének és eredményének birtokában már teljesen biztosra tudni fogom, hogy a házigazdáknál csak kisiklások voltak az előző fordulók gyenge teljesítményei vagy pedig tényleg az történik jelenleg, hogy formán kívül van és hullámvölgybe került a Leicester City. És bármennyire előkelő helyen van még ez a társaság, most már teljesen mindegy ez, s ezért tippelés szempontjából azt lesz érdemes tennem a közeljövőben, hogy nagyon-nagyon nagy ívben elkerüljem a Leicester City együttesét. Tippelés szempontjából azért lesz érdemes elkerülnöm, mert ugyan tényleg jó csapat ez a Leicester City, ám pillanatnyilag az lett belőle, hogy belátta, hogy előre nem tud jutni, ám még van annyi előnye, hogy hátrább se kerüljön arról a Bajnokok Ligája-indulást jelentő 3. helyezésről, s mivel sem előre, sem hátra nem lehet menni, akkor nekilátott pihenni a társaság és tippelési szempontból átmenetileg kiszámíthatatlanná vált a Leicester City.

Erre a kiszámíthatatlanságra nagyon jó példa volt az előző fordulóban a Premier League góllövőinek listáját 17 góllal vezető - és ezért az előbbiért gólkirály-jelöltnek nevezett - 33 éves válogatott csatár, Jamie Vardy. Nemrégiben még arról ömlengtek nagyon sokan, hogy mennyire hiper-szuper-mega kiváló formában van ez a Jamie Vardy, hogy mennyire megállíthatatlan ez a Jamie Vardy, meg persze Jamie Vardy így és Jamie Vardy úgy és Jamie Vardy amúgy, satöbbi. Na, tehát, az történt az előző fordulóban, hogy ez az előbbiekben említett Jamie Vardy kihagyta a 11-est. Pedig senki sem zavarta. És csakis a 11-es ponton levő labda volt közötte és a gólvonalnál levő ellenfél kapusa között. Ismét: senki sem zavarta ezt a Jamie Vardy nevű gólkirály-jelöltet, de ő még így is ki bírta hagyni a 11-est. Utána pedig, számomra egyáltalán nem meglepő módon, 2 gólt kapott és vereséget szenvedett az addig idegenben vezető csapata.

Ennek a Jamie Vardy nevű csatárnak van tehát "adóssága". Amelyet most törleszthet(ne) a West Ham United elleni meccsen. No, és, persze, ennek a Leicester City nevű focicsapatnak is van "adóssága". Amelyet most törleszthet(ne) a West Ham United elleni meccsen.

Tipp: Leicester City -2 gól ázsiai hendikep.

Leicester City - West Ham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp