Kicsit sajnáltam a Tottenham csapatát, amikor Poc helyett Mourinhót tették oda edzőnek, managernek, ki hogy mondja. Azt megértettem, hogy kellett valami változás, de miért pont Mourinho??? Olyan ő, mint Flintstones Frédi, igazi kőkorszaki szaki. José picit olyan, mint az NBA-ben Pop, amivel pár éve bajnokságokat lehetett nyerni, manapság már meccseket sem nagyon. Ráadásul ami a fő baj, hogy a Tottenham kerete full alkalmatlan arra, amit José szeret látni a pályán.

Aztán a fő pech, hogy kiesett előről a bika csatár, az ék, Kane, akire egyébként is épül a játék, így pedig evidens, hogy nem megy. A Tottanham jelenleg csak a 8., aztán e forduló után Man. City-Aston Villa-Chelsea a sorrend, hát itt veszélyben van még az EL-indulás is, főleg, ha a Norwichot nem sikerült megmogyorózni.

Én arra számítok, hogy José ma épp semmit nem mond a srácoknak. Nem kell ide semmilyen taktika. Nyerni kell, és nyerni kéne a Norwich Citynél is. A kanárik 6 pontra vannak a bennmaradástól, kell a bravúr. És hol, ha nem a gyengélkedő Tottenham otthonában?! Pukkiék is lesz ami lesz alapon játszanak majd, úgymond az esélytelenek nyugalmával. A norwich egyébként átlagban egy gólt lő (pont 1.00-át meccsenként), és kettőt kap (1.96-ot pontosan). Ebben bízom én, vagyis abban, hogy Pukki megvillan, vagy akármelyik Norwich spíler. A Norwich általában kevés lövéssel vagy helyzettel dolgozik, de ad a minőségre. A Tottenham pedig 4 nyeretlen bajnoki után már csak a angy számok törvénye alapján is egyszer nyerni fog. Aztán kit verjen, ha nem a ligautolsót otthon. December végén a Carrow Roadon 2-2-őt játszottak, most is bízom a gólgazdag találkozóban, de nem kérdés, hogy a hazaiak kerete minőségben jobb, így közel 3.00-as szorzó mellett vállalom, hogy Londonban Sonék eggyel többet lőnek, mint a Norwich City.

Tottenham - Norwich City: Hazai csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp