Ha egy spanyol bajnokira a 2,5 over oddsa 2,75, azt nem szabad otthagyni. Azért ez nem valami himi-humi afrikai bajnokság, ahol lasszóval kell fogni a gólokat, ez kb a világ egyik legerősebb bajnoksága. Tény, hogy az Espanyol-Bilbao elsőre elég vadul underes találkozónak tűnik, de az is tény, hogy simán 50/50, hogy most épp 2,5 alatt marad a gólok száma, vagy átmegy overbe.

Szerintem simán lehet ez jó meccs is. eleve itt van J.S. Martinez spori személye, igazi vad kártyás, 8-10 sárga alsó hangon villanhat nála, hat-hét nála az átlag...

Aztán itt az Espanyol, amely Abelardóval azért picikét acélosabb, igazi specialista, hogyan kell benntartani egy pocsék csapatot, hogyan kell felhozni fizikálisan, lelkileg egy mélyen lévő társaságot. Tolt 2-2-őt az Espanyol a derbin a Barcával, kettőt vágott a Villarrealnak, és ahogy kell, a kupát gyorsan el is dobta. Egy ligautolsó csapat ne kupázgasson, és ezt nem csak én vallom. Szóval Abelardóval van karaktere az Espanyolnak, mint ahogy van az Athleticnek is. Bajnokikon 4 darab remi egymás után, a Bilbaónak kb mindegy, hogy erős vagy lúzer csapat jön szembe, egy remire mindig jó. Viszont én azt hiszem, ebből a sok egy-pontos meccsből elegük van már Garciáéknak. Egy-egy ponttal nem lehet előre lépkedni, ahhoz néha meccset kell nyerni. Simán kihasználhatta volna a baszk csapat a riválisok botlásait. Persze amíg a Sevilla vagy Real Madrid ellen jó az iksz, addig nem jó a full utolsó Espanyol ellen. A Bilbaót 5 pont választja el a dobogótól, ebből még egy jó tavasszal simán lehet BL-indulás, de ahhoz MECCSET KELL NYERNI. Mint ahogy kéne az Espanyolnak is. Abelardóval tökösebb, kezdeményezőbb lett a csapat, több a lövések száma, mint volt Machinnal, vagy elődjével még az idény elején, mondjuk onnan tényleg csak feljebb volt... Inakiéknak meg feküdhet a kontrajáték, eleve ezt erőlteti Garitano. Való igaz, esélyesebb a kevés gól, de azért 2,75-ért ez bőven value. Nemrég volt a Valladolid-Leganés, hasonló szorzóval, aztán a 13. percben Mesa már a 3. gólt gurította. Itt most lesz 90 perc meg 6-7 ráaadás, én biztos nem hagyom ki az overt.

Espanyol - Athletic Club Bilbao: Gólok száma - Felett/alatt tipp