Amióta a 38 éves svéd-bosnyák Zlatan Ibrahimovic visszatért Amerikából, az LA Galaxy csapatától, és Olaszországba igazolt, az AC Milan úgy tör fel, mint a talajvíz. A milánói csapat immár 8. helyezett a jelenlegi 28 pontjával (20 mérkőzésen 8 győzelem, 4 döntetlen, 8 vereség, 21-26-os gólarány) és ha ebben a fordulóban nagyobb arányú győzelmet arat a kiesőhelyen levő Brescia otthonában, akkor - számára ideális esetben - akár még az is előfordulhat, hogy ennek a 21. fordulónak a végén már Európa Liga-selejtezőre feljogosító helyezésen lesz az AC Milan. Már csak ezért is törekednie kell minél több gól szerzésére a milánói együttesnek (az én tippem: AC Milan 2.5 gól felett), de, persze, még jó néhány dolog miatt érdemes lenne nyernie idegenben. Rajtam ez nem fog múlni, hiszen én teljes mellszélességgel támogatom a vendégek legalább három gólszerzését.

A házigazda együttes rossznak nevezhető formában van. És bizony ez a dolog nem csak a közelmúltra vonatkozik, hanem esetében az olasz élvonalbeli bajnokság teljes eddigi szezonjára. Egyáltalán nem véletlen, hanem teljesen normális dolog, hogy a 15 pontos Brescia Calcio jelenleg csak utolsó előtti helyezett - vagyis 19. helyezett - az olasz élvonalban (20 mérkőzésen 4 győzelem, 3 döntetlen, 13 vereség, 19-38-as gólarány) és egyre inkább közelít a másodosztálynak nevezett Serie B felé.

Ez a hazai csapat átlagban közel 2 gólt kap meccsenként, míg az AC Milan 5-ször jobban teljesít idegenben, mint ahogyan teljesít otthon a Brescia. Sajnos ez a mostani AC Milan már egyáltalán nem az a rettegett csapat, mint amelyik hajdanán volt, ám talán még ez a mostani - és Zlatan Ibrahimovic által gólerőssé vált - AC Milan is képes lehet arra a teljesítményre, hogy otthon verje meg nagyon ezt a szerencsétlen Bresciát.

Tipp: AC Milan 2.5 gól felett.

Brescia - AC Milan: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp