Ennél a Valenciennes - Le Mans francia másodosztályú bajnoki mérkőzésnél leginkább az "fogott" meg, hogy a vendégcsapat újabban és általában 1-nél több gólt szokik kapni idegenben. Természetesen a házigazda Valenciennes sem arról nevezetes ebben a bajnoki idényben, hogy túl sok gólt szerezne, mert hiszen tényleg nem így van, ám talán ezúttal mégis képes lesz arra, hogy egynél több gólt szerezzen és egyáltalán ne kapjon egy gólt sem. Vagyis, magyarán: ezúttal talán képes lesz arra a Valenciennes FC, hogy hendikepes győzelmet arasson. Bár, tekintve, hogy ebben a hónapban mennyire szerencsétlen vagyok az SfGuru játékba való tippek kiválasztásánál, simán előfordulhat majd az is, hogy csak 1 góllal nyer a Valenciennes FC. Vagy ikszelni fog. Sőt, tekintve az e havi peches tippválasztásaimat, már az sem lesz meglepő számomra, ha netán az eddig nagyon pocsékul teljesítő Le Mans most hirtelenjében meg fog táltosodni és nyerni fog idegenben. Mert hiszen ebben januári hónapban bármi előfordulhat, de leginkább és főleg az ellenkezője annak, amire és ahogyan tippelek.

Azért lehetne jó dolog a hazai győzelem a Valenciennes FC-nek, mert a siker révén ott maradhatna az élmezőny második felében és továbbra is harcolhatna a francia élvonalbeli bajnokságba való feljutásra reményt adó felsőházi osztályozós helyezésekért. Már tényleg csak emiatt is nagyon-nagyon megérné a Valenciennes FC-nek a hazai győzelem, de azért ez mellett még érdemes lesz figyelni a mostani alacsony gólarány növelésére is. Mert bizony egyelőre az van, hogy csak +3 gól a Valenciennes FC gólkülönbsége, s ez bizony roppant kevés egy élvonalbeli szereplésről álmodozó társaságtól. Ha tehát a hazai együttes tényleg nem csak viccel, hanem komolyan is gondolja azt élvonalbeli feljutásos dolgot, akkor bizony arra is gondolnia kellene, hogy már túl vannak a bajnokság felén a csapatok, de nála még mindig csak az a helyzet van, hogy éppen csak nem mínuszos a gólaránya. Vagyis nincs már túl sok forduló hátra a bajnokság befejezéséig, s bizony iparkodni illene a gólarány növelésének terén. Mert ha ezt nem teszi meg mostanában, akkor bizony már behozhatatlan hátránya lehet a közeljövőben.

A Le Mans pedig van annyira gyenge csapat, hogy az ellene való otthoni találkozón lehessen gólarányt javítani. Már csakis a Valenciennes FC játékosain múlik a dolog, hogy képesek lesznek-e erre.

Tipp: Valenciennes -1 gól ázsiai hendikep.

Valenciennes - Le Mans: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp