Bár ez a meccs február 9-én lesz, én meg január végén írom ezen sorokat, talán semmi olyan dolog nem jön közbe, ami miatt később én mégis visszavonnám. Sőt, sokkal inkább gondolom, hogy a szorzó majd esik, na, nem sokat.

Lényeg a lényeg, adott két csapat, amely nem nagyon játszik unalmas meccset. Adott a vaásrnap esti kiemelt időpont, villanyfényes összecsapás, előadás, és nem egy szombat kora délutáni lődörgés. Lesz idő, hogy a játékosok alaposan ráhangolódjanak, vagy inkább rápörögjenek az eseményre. És lesz egy olyan telt ház, egy olyan hangulat, amely elképesztő, a Betis tábora pedig értékeli a szépet, emlékszünk rá, Iniestát többször tapsolták (mondjuk őt hol nem), de Messinek is éljeneztek, ezek az nadalúzok talán még egy Pique gólnak is tudnak örülni, ha az szép.

A Barcának addigra lesz csatára, talán Rodrigo, de ha nem Rodrigo, akkor más. Talán a Levante elleni meccs majd helyre billenti addigra a katalánok játékát, megindítja azt. Viszont azért bika tipp ez, mert itt a gólok mindkét oldaltól jöhetnek, itt a Batis is lazán lőhet 2-3 gólt. Volt az elmúlt 4 meccsükön 5-0, 4-3, 4-1 és 5-2, ezek közül a Betis a 4-3-mat nyerte a Camp Nouban, ebből is látszik, hogy a Betis nem beszari focit játszik, ha otthon fogad egy 'nagyot'. Viszont legutóbb hazai pályán nyerni még 2008-ban sikerült a Barca ellen, legalábbis bajnokin.

Viszont ennek az utolsó 4 H2H meccsnek 6.0 a gólátlaga, az nem véletlen. Azt meg ne feledjük, a Barca mestere, közben a gólok egyelőre nem jönnek, de ez sem lesz mindig így. Ahogy a Valencia kétszer megmarta a Blaugranát, úgy két-három tövist most is összeszedhet a Setien-csapat. Fekir addigra visszanyeri 100%-os állapotát, talán Lainez is bevetésre kész majd, szóval itt minden lesz, ami latin, gólok, lapok, feszkó, meg tüzes andalúz lányok a lelátón, bár ez utóbbi nem tartozik szorosan a tárgyhoz :D

A Barca és a Betis egymás elleni meccsei igazi adok-kapok találkozók, ez sem lesz kivétel!

Real Betis - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp