Akadnak ezen a fórumon páran, akik sokkal jobban értenek az NBI-hez, mint én, naprakészebbek, sőt szívügyük a magyar foci, de most én is maradok itthon egy tipp erejéig. A tippem márpedig nem igazán meglepő, a Vidi-re fogadok, persze csak DNB-vel, mert azért csak Magyarország ez.

Kiemelt időpontot kapott a meccs, így ország-(világ) láthatja majd, hogy az UTE összekapja magát, vagy továbbra is szenved majd, mint szenvedett Debrecenben. Feczesin eligazolt, így a csapat top gólvágó már nem itt ontja majd a gólokat, helyette meg jött Bacsa, és ez nem kacsa. Van kis hazánkban pár olyan srác, aki nem rossz játékos, és épp ezért mindig van olyan élvonalbeli csapat, amely lát fantáziát az adott spílerben.

Aztán a héten látott napvilágot a hír, hogy a svédIII-ból is igazolt az UTE, egyértelműen egy afrikai származású srácot, hátha gyémánt lesz a szénből.

Akik látták a Loki elleni meccset, káoszról számolnak be az UTE részéről. Én hiszek nekik, meg igazából a 4-0 az 4-0, azon nem nagyon lehet szépíteni. Közben a klub szurkolói sincsenek nagyon kibékülve a helyzettel, így ezen a fronton is megy a harc ultrák-klubvezetés-játékosok, tényleg a káosz lehet a jó szó, na meg a fejetlenség. A Vidi sem csillog idén, de a kerete erősebb, a védelme évek óta együtt játszik. Van egy jó kapus, egy jól szűrő középpálya, és igazából Petrjak, Kiskokó vagy futács is megüti azért az NBI szintet. Én ezt a tippet arra alapozom, hogy lesz egy Juhász-Vinicius páros, egy Stopira-Nego széllel, vagy Fiolával, ezek remek focisták, válogatott kaliberű spílerek, és ami fontos, ők tényleg évek óta együtt játszanak. Ez a mostani UTE nem nagyon fog itt gólokat lőni. A svédIII-ból sem nagyon várható segítség, azért égett már porig az NBI-ben holland2 gólkirály is. A sima Fehérvár győzelmet nem merem kivenni, de mivel én úgy vélem, itt az UTE nem nagyon tud majd gólt lőni, legfeljebb marad a 0-0. Bár ha a Loki vágott négyet, 1-2 gólocskát talán Kokóék is összehoznak, vagy ha nem, majd Juhász Roli bólint egyet.

Újpest FC - MOL Fehérvár: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp