Van egy olyan érzésem, hogy a női kézi Bajnokok Ligája sorozatában a hétvégén a Group I-ben picikét összeugrik a mezőny. Mondjuk a Bukarest győzelmére nem igazán mernék fogadni (gyenge odds, még gyengébb bukaresti produkció Érden a két fő ok), de a Fradi egész komoly csapat benyomását keltette. Decemberben a vb-n elég vakon voltak Fradista lányaink, de legutóbb a Bukarest ellen gáláztak a csajok, és megsemmisítették a CSM-et. Nem is a támadásban nyújtott teljesítmény lepett meg, hanem a védekezés. Pinteát és Cvjicet a lehetőségekhez mérten jól fogták a lányok, és bár Neagu szórt pár gólt, ami nála nem meglepő, azért a beálló-Neagu kapcsolat maga volt a csőd, és szélről sem mentek sokra a románok. Nagyon könnyedén nyert a Fradi (legalábbis kívülről így látszódott), rászámolták a 10-et a CSM-re, hát ez sem nagyon gondoltam volna. ráadásul ahogy beugrik, vagy három üres kapus kísérlet is besült az FTC-nél, KO volt az a javából.

Az Esbjerg megverte a Viperst, de az egy run and gun típusú meccs volt, mint amilyet a Fradi is játszott, de a Vipers képes ilyesmire, például a Metz-zel is tolt anno egy 38-38-at ősszel. A Fradinál volt kapusteljesítmény, volt védekezés, elöl meg az ászok előjöttek a pakliból, például a Lukács-

Schatzl páros 12-ből 12-őt dobott...

Az Esbjergnél is vannak jó játékosok, de például egy Aarhus-szal sem bírt el nemrég. A Fradinál a CSM elleni siker vélhetően méginkább visszahozta Háfráék önbizalmát, végre Kovacsics is életjeleket mutatott. Nekem úgy tűnik, Szekeres és Szucsi jelenléte nagy lökést adott a csapatnak, úgy egyben volt most a Fradi, amit jó látni. Az Esbjergnél vannak lyukas posztok, kapuban nem érzem erősnek a dánokat, irányítóban, jobb oldalt erős a létszámhiány, szóval vélhetően támadásban majd mindent középen erőltetnek, vagy balra tolódik a támadójáték, Polman, Breistol és Sanna Solberg felé. Viszont ezt Elekék is tudják, szóval készülnek ők erre. Én leginkább arra alapozom a tippet, amitn aCSM ellen láttam, mert az jó volt. Elöl és hátul is rendben volt a csapat, mosolygott Elek, mosolyogtak a csajok, nagyon egyben volt ott minden. Ha ez a 'flow' marad, szerintem simán pontot szerez a Fradi. Persze tutinak nem tuti, de a Fradi legutóbb jó volt, az odds jó, meg eleve a Fradinak szurkolok, szóval nálam ez a vállalható kategória most.

Team Esbjerg (n) - Ferencvárosi TC (n): Dupla esély - Dupla esély tipp