Számomra eléggé egyértelműnek tűnik, hogy a skót élvonalbeli focibajnokság ezen két csapata egyaránt a kiesési osztályozón fog szerepelni nemsokára. A házigazda St. Johnstone FC, vagyis a közép-skóciai Perth város focicsapata jelenleg 23 ponttal 8. helyezett a 12 csapatos skót bajnokságban, míg a 17 pontos vendég Hearts utolsó helyezett, azaz 12. helyezett együttes.

Erről az edinburgh-i vendégcsapatról, vagyis a Heart of Midlothian FC együtteséről már az előző fordulóban is úgy vélekedtem, hogy tökutolsólént könnyen vereséget fog szenvedni a 2. helyezett és bajnoki címre törő glasgow-i Rangers FC-től, ám tévedtem akkor, hiszen mint olyan sok egyéb másik januári sporteseménynél, úgy annál is téves lett a tippem, s az utolsó helyezett együttes simán legyőzte a bajnoki címért küzdő csapatot. Hiába, na, csodák márpedig igenis vannak. Labdarúgásban is. Ott pedig főleg a bajnokságok második felében.

Mindezek ellenére ezúttal is "veretni" fogom a Heart of Midlothian FC-t. Január hónap véget ért, ez a mérkőzés már februárban van, s talán azzal a januárral véget ért az én átmeneti peches tippszériám is. Talán. Mindenesetre az már most biztos, hogy a Hearts most már nem okozhat túl jelentős meglepetést, hiszen most már nem bajnoki címre "hajtó" együttes ellen fog játszani. Ám egy esetleges újabb vesztes tipp esetén most már azt is tutira biztos, hogy nem fogok nagyot bukni, mert ennél a mérkőzésnél "leveszem" teljesen minimálisra a tétet. Vagyis ezúttal 1-es tétem lesz a hazaiak győzelmére.

A házigazda St. Johnstone FC és a vendég Heart of Midlothian FC egyaránt gyenge és viszonylag rosszul teljesítő focicsapatok. Ezúttal csakis annyi "szól" a hazai győzelmes tippem mellett, hogy az otthon játszó St. Johnstone FC picivel jobban szokik teljesíteni saját szurkolói előtt, mint ahogyan teljesít idegenben a Hearts. Ennyi!

Tipp: győz a St. Johnstone FC.

St Johnstone - Hearts: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp