Graham Potter, a házigazdák menedzsere nem számíthat játékosai közül az ír Shane Duffy, a kolumbiai Jose Izquierdo és Dan Burn szereplésére, míg pedig a vendégeknél a holland Daryl Janmaat, a spanyol Kiko Femenia, a szenegáli Ismaila Sarr, Tom Cleverley, Nathaniel Chalobah és Craig Dawson fognak kimaradni. Úgy vélem (természetesen kizárólag csakis minőségileg), hogy saját közönsége előtt jól fog teljesíteni a Brighton & Hove Albion.

Ezért aztán most bizony arra fogok tippelni - természetesen kizárólag csakis minőségileg -, hogy dupla eséllyel 1X lesz ennek a Brighton & Hove Albion - Watford angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnek a végkimenetele. Azonnal hozzáteszem, hogy ha ezzel az 1X-es minőségi tippemmel ellentétben, mások úgy vélekednek, hogy szerintük márpedig a vendéggyőzelmet jelentő 2-es tipp számít minőséginek, akkor természetesen ők arra tippeljenek. Hiszen ezzel a minőségis dologgal szerintem az van, hogy így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az 1-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az X számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek a 2-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az 1X-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az X2-es számít minőségi tippnek. Satöbbi. Satöbbi. Satöbbi. Hiszen még további nagyon-nagyon sok egyéb másik fogadási lehetőség található a bukmékerek ajánlatában.

Mert hiszen így meccs előtt bárki-akárki-mindenki azt a tippet gondolhatja minőséginek, amelyik tippet akarja ő, majd pedig utána a meccs utáni "okoskodás" során lehet majd olyasmiről dumálni, hogy annak nyertes lett a tippje, tehát neki minőségileg is jó volt a tippje, míg pedig amaz tippje vesztes lett, ezért aztán neki minőségileg is pocsék volt a tippje.

Mivel ez a Brighton & Hove Albion - Watford meccs egyelőre még nem a múltban volt, hanem még csak a jövőben lesz, ezért aztán az utólagos "okoskodás" helyett egyelőre csak tudom mondani - nyilvánvalóan csakis minőségileg -, hogy ez az összecsapás az angol élvonalbeli bajnokság egyik kiesési rangadójának számít. Amelyen meccsen nem illene vereséget szenvedniük a hazaiaknak. Már, persze, csakis abban az esetben nem illene kikapniuk otthon, ha nem akarnak kiesni az élvonalból és elhúzni a francba a húsos (pénzes) fazék közeléből.

Tipp: győz a Brighton & Hove Albion.

Brighton & Hove Albion - Watford: Dupla esély - Dupla esély tipp