Ha a Thüringer elleni két meccset kiszippantjuk a Debrecen közelmúltjából, csupa-csupa olyan találkozót látunk, ahol a gólok száma elérte a 60-as line-t, azaz percenként minimum egy gól született. Ebben bízom, most is, mert miben bíznék, ha nem ebben?!

A DVSC puha csapat. Olyan, mint a Fradi, csak puhább. Vagyis stílusra hasonló, csak a keret minősége gyengébb. Viszont egy őszinte, játékos csapat, szemre tetszetős kézit játszik, más kérdés, hogy a Loki szurkolók azért valamivel acélosabb védekezést el tudnának képzelni. Én viszont csípem a DVSC-t, hisz sok gólt képes lőni, és még többet kapni. Bajnokin Fehérvár ellen 33-30-as siker, pedig a Fehérvár játékgyilkosabb csapat, így is összejött 63 gól. De előtte a Kastamonu elleni hazai meccsen is jött egy 32-34, ettől a full vak Kastamonutól 34-et kapni itthon, mindent elmond. Előtte a SzISE ellen 39 lőtt gól, és 32 kapott. A SZISE elen 32-őt kapni!!! OMG

Egy emészthető, könnyed kézije van a Lokinak, nagyon pocsék védekezés, de hatékony támadójáték, magas frekvencia, sok támadás fut oda-vissza. A keret alkalmas rá, és a keret egyre inkább alakul a következő idényre.

A Banik elleni hazai meccsen 36-29 volt a vége, Bulathék 22 dugót hoztak a 2. félidőben. Egybéként a Benik hasonlóan a Lokihoz igazi könnyű lovasság. Pocsék védekezés, közben elöl meglepően jók támadásban, ki sem nézné ebből a keretből az ember. Például a Banik 29-ig jutott Győrben, és azért akkor még a Győr ezerszer jobb formában volt. Mindkét csapat hasonló játékot tud, pocsék védekezések mellett próbálják túldobni az épp aktuális ellenfelet. Mindkét csapat képes bőven 30 felett kapni és dobni. Alapvetően tét nélküli meccs, tét igazából nincs, lehet játszani a közönségnek, a TV-nézőknek, az overre fogadóknak.

Banik Most (n) - DVSC Schaeffler (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp