Bár sokat kell még aludni a Real Madrid Celta Vigo elleni bajnokijáig (jövő vasárnap este kerül megrendezésre), szerintem le kell csapni például az overekre, mert például ez a Real Madrid 2,5 over 2-3 tizedet is esik majd vasárnapig.

Rá kell nézni a tabellára, a Real Madrid vezet, és vélhetően a Barca-Man. city elleni két rangadó előtt a Levantét meg a Celtát azért megüti.

Otthon játszhatnak, hazai közönség előtt villanyfényes meccsen, ahol egy kieső-jelölt ellen kell pályára lépni. A Celta inkább otthon szokott jó eredményt elérni, ahogy elért pl. a Sevilla ellen. A vigóiak 0-1-ről 2-1-re nyertek, így elkerültek a kieső zónából. Madridban minden egyes szerzett pont extra lenne. A Sevilla elleni siker vezéráldozata Mallo lett, a Celta védelmének alapembere nme játszik sárga lapos eltiltás miatt a Bernabeuban.

A két együttes utolsó 4 egymás elleni meccsén 15 gólt lőtt a Madrid, majdnem 4.0 meccsenként. Jó formában vannak Ramosék, Kroos, Marcelo és Vinicius például hétvégén pihent, most biztosan játszani fognak. Frankó kis esti villanyfényes meccs, nem gondolom, hogy a Real nem szeretné kiszolgálni a közönséget, ráadásul amikor legutóbb otthon játszott, akkor a Sociedad ellen kikapott. Mondjuk a lőtt gólokkal ott sem volt gond, csak a Sociedad többet lőtt. A Real egyben van, a középpályások is képesek gólokat lőni, Valverde, Kroos és Modric is nem beszélve Casemiróról, aki pedig fejjel is veszélyes az ellen kapujára. Ramosék szintén veszélyesek, szóval gólerős a Madrid, otthon pedig nem hiszem, hogy visszafogja magát. Vinicius meccse lehet, aki mögött akár MArcelo, akár Mendy játszik, nagyon sok helyzet jöhet majd onnan Mallo kiesésével. De az Olaza és Araujo féle szárny nem kevésbé sebezhető, szóval ja, én KO-ra számítok, könnyed vasárnap esti szórakozás, ahol talán Aspas-ék is villanhatnak, de a Real ezúttal nem bízza a véletlenre. Meglepődnék, ha ezt vasárnap este felé 1.83-nál nagyobb szorzóval lehetne fogadni.

Real Madrid - Celta Vigo: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp