Nem tudom elengedni ezt a tippet. Szerintem a tipp jó, vagy legalábbis nem rossz. Tény, mint minden opció mellett, itt is vannak ellenérvek, de azért a tipp mellett is lehet mit felhozni.

A Chamiponshipben (is) nagy a darálás, és vannak edzők, csapatok, melyek az őszi jó eredmények után tavaszra elfogynak. Ilyen volt az Arsenal, spanyolban a Villarreal, korábban hányszor megcsinálták, hogy remek ősz után viszonylag gyenge tavaszt futottak. És vannak ilyen edzők is, mint Bielsa, akivel amíg megy a szekér, addig nincs baj, amíg a játékosai bírják erővel, addig kék az ég, de aztán jön a lejtmenet. Most a Leeds-nél eljött, és szerintem az Arsenal elleni meccs volt a törés. Én néztem azt az Arsenal elleni 1-0-t, a Leeds kegyetlenül jól játszott, lövés-lövés hátán, igazi őszinte foci, mégsem lőtt gólt a csapat. És ez a Leeds jelenlegi problémája, amely már hetek óta tart. Hiába a sok helyzet, a direkt foci, a lövések, a szögleket, nincs gól. Nem jön.

Viszont nem lehet, hogy a sok löketből egy nem akad majd be. A csapat támadó felfogása sem fog változni, az meg szintén tény, hogy Leeds-et meg lehet kontrázni. A Brentfordnál ez az angol-dán-latino-africano egyveleg működik, a forma jó, és jönnek a gólok is. Otthon nagyon megy a Brentford, sorra hozza a győzelmeket. A Brentford utolsó 9 tétmeccsén legalább egy gól mindig született félidőig. Az tény, hogy a Leeds mostanában nem annyira hatékony, de kevés csapat a ligában, amely több helyzetet dolgoz ki, több lövést küld kapura vagy felé és több szögletet harcol ki, mint a Leeds. Ráadásul Costáék igyekeznek minden helyzetet lövéssel befejezni, és nem vitás, előbb-utóbb betalál majd a Leeds. Én úgy vélem, a jó formában lévő hazai csapat és a mostanában lejtőn lévő Leeds is nagy lendülettel veti bele magát a meccsbe, itt nem lesz ismerkedés, tapogatózás, ezek egymásnak esnek, és épp ezért nálam kizárt, hogy minimum pushra ne hozzák ki ezt a tippet. További jó hír, hogy a Brentfordnál bár akad egy-két sérült, a gólfelelős spílerek egytől-egyig egészségesek, és vélhetően a pályán is lesznek. Fontos, ún 6-pontos meccs, de nem hiszem, hogy alibi focit látunk, egyik félre sem az jellemző, hogy ikszre játszik. Amilyen versenyfutás van ott a Chamiponshipben, remikkel nem nagyon lehet a feljutást kiharcolni! Én ezt ilyen 1.60 környékén adnám, ehelyett majdnem duplázós az odds.

Brentford - Leeds United: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp