Nem kevesebbet mint 11 meccset rendeznek hajnalban az NHL-ben, szóval van miből szemezgetni a jégkorong szerelmeseinek. A Dallas - Carolina összecsapásban a vendégeknek fontosabb ez a mérkőzés. Bár még sok van hátra az alapszakaszból, a Hurricanes környékén elég nagy a verseny a rájátszást érő helyekért, míg a Dallas némileg biztonságban érezheti magát (de persze még simán kieshet). A vendégeknél Dougie Hamilton az egyik nagy hiányzó, aki nem csak a védelem, hanem a csapat egyik legjobb játékosa is. Aho is magára talált idén, 55 meccsen 51 pontig jutott, és a szintén 51 pontos Svechnikov is nagyon jó formában játszik az egész szezon kezdete óta. A legtöbb ponttal Teravainen rendelkezik, szám szerint 54-gyel. Niederreiternek nem sikerült a tavalyi (szezon végi) jó formáját átmenteni, benne még azért bőven van potenciál. Kezdő kapusnak Reimer-t várom, aki 91.7%-ot tud.

A hazaiaknál kapuban lényegében mindegy, ki kezd, nagyjából ugyanazt tudják, és mindketten jobbak stat alapján mint a Carolina hálóőrei. Radulov kidőlése nem jött jól a Dallasnak, egyik idei legjobbjuk esett ki most a játékból. A legtöbb ponttal Seguin rendelkezik, mint azt már megszokhattuk, 55 meccs alatt 40-et gyűjtött. Viszont sem Jamie Benn nem hozza a tőle megszokott és elvárt szintet, és Pavelski sem tudja azt, mint anno a cápáknál. Perry mindössze 16 pontot szedett össze eddig, neki szerintem lassan el lesz engedve a keze az NHL-ben. A védelem nem annyira rossz a hazaiaknál se, de olyan kiemelkedő egyéniség nincs, mint Hamilton a másik oldalon.

A Dallas és a Carolina általában sok gólos meccseket játszik egymással, ami jót tesz a mi fogadásunknak. A Dallas 147 gólt, a Carolina 180 gólt 55 meccsen. Az utolsó 3 idegenbeli meccsén rendre lőtt 3 gólt a Carolina, az utolsó kettőn 10-et. Mindkét csapat elég sok gólt kap be az utóbbi időben, de sokat is lőnek. A Carolina csatársorait erősebbnek érzem (főleg Radulov kiválásával), mint a Dallasét. A kérdés csak az lesz, hogy Bishop vagy Khudobin milyen lábbal kelt fel, de 3-szor szerintem minimum beveszik a kaput Teravainenék. A csapat alatt/fölött fogadások közül az egyik legbiztosabb tippnek látom a 3 vendég gólt, a 2.04 nagyon jó szorzó rá.

Dallas Stars - Carolina Hurricanes: A vendég csapat összes gólja - Rendes játékidő - Felett/alatt tipp