Unalmas lehet mindig ugyanazt a tippet nyomatni, de ha egyszer ezt érzem tutinak, felesleges otthagyni a parlagon a pénzduplázást. Szóval nem nagy odds a sok gól, de a szokásos kétszerezést felkínálja nekünk.

Nézzük az aktualitásokat. A Dortmund nagyot égett a Bayer Leverkusen otthonában, négy gólt kaptak Hummelsék. Erre írtam előzetesen, hogy ez a védelem olyan lassú, hogy csak na. Pedig Lukasz Piszczek nem is játszott akkor, és bekerült az újonnan igazolt Emre Can is. Lőtt is egy b*tt nagy gólt a német-török középpályás. Meglátjuk, meddig tart a nagy lendülete. Összegezve tehát, a Borussiának sorban van két buktája, de úgy, hogy kettő és három gólt lőttek. Mondom én, hogy a védekezés lesz a Dortmund idei veszte (nem véletlenül engedte el a Bayern Hummelst…). Csomó elemzést olvastam a Borussiáról, mindenhol “földöntúlinak” bélyegezték őket és a Münchent, erre kiderült, hogy a német mentalitás legyőzi a földöntúliságot.

A Frankfurt viszont baromi erősen kezdte az évet, a Düsseldorfon kívül senki nem tudott pontot rabolni tőlük: kétszer verték a Leipziget, idegenben verték a Hoffenheimet, az Augsburgot pedig egy ötössel küldték haza. Pont ezek ellen a pressingelő csapatok ellen képesek baromi jól játszani, ebben a nagymester a Borussia.

Nem mondom, hogy a Borussia ne győzne ma este, de biztosan szenvedni fog a pocsék védekezése miatt. Tehát ez a bomba formában lévő Franfurt is meglőheti a két gólt Burkinak, és akkor meg Haaladék iparkodhatnak, hogy lőjjenek többet, mint ellenfelük. Nem merném a végeredményt bemondani, inkább a papírforma gólokat szavazok.

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt: Gólok száma - Felett/alatt tipp