Parázs csata várható Madridban, ahová a párharc egyértelmű esélyeseként érkezik a címvédő Liverpool!

Bármennyire is esélyes Jürgen Klopp együttese, ha valamiben biztosak lehetünk, az az, hogy nem fog feltartott kézzel a pályára lépni az Atleti! Ha pedig a hazai eredménysorukat nézzük, az valami egészen meggyőző. Az elmúlt egy évben egyetlen alkalommal hagyták el vesztesen a Wanda Metropolitano gyepszőnyegét, egy Barcelona elleni 0-1 alkalmával (ekkor Messi döntötte el a három pont sorsát a 86. percben). Egymás elleni találkozóikat sem az angolok idegenbeli sikerei jellemzik. A közelmúltban két alkalommal látogattak a colchonero-khoz a liverpooliak, egy Atleti siker mellett egy 1-1-es eredmény született ezeken a találkozókon.

A Liverpool erejét nem kell bemutatni, rég nem látott magabiztossággal vezetik a Premier League tabelláját, szinte már a zsebükben érezhetik az aranyat. A hazai kupasorozatokban rendre a fiatalokat játszatják, így igazából a BL jelenti jelenleg a legnagyobb kihívást számukra, teljes gőzzel ide tudnak koncentrálni. Talán ezért is vizionálnak többen címvédést idén...

A mi tippünk nem megy szembe ezzel a vízióval, vagy épp a Liverpool továbbjutásával. Viszont úgy gondolom, nem fogják eldönteni ezt a párharcot az angolok az "odavágón". Óvatos játékot várok mindkét fél részéről, ha nem esik korai gól, akkor egy gólszegény meccsen X körüli eredményre számítok... De ha el is dől valamely irányba a meccs, nem gondolom, hogy 2-3 gólt közétenne bármelyik együttes. Ahogy tavaly Barcelonában, vagy idén Nápolyban sem, most Madridban sem várom, hogy parádézzon a Pool. Az 1X-nek ez a tipp egy kicsit "butított" verziója kisebb szorzóért, de ezzel az Atletico Madrid +1-es ázsiai hendivel egy push-ra biztosítjuk azt az esetet, ha egy góllal nyernének Kloppék.

Atlético Madrid - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp