Bár még jópárat aludni kell, mire a kezdőkörben útjára indul a labda a Levante-Real Madrid meccsen, de úgy vélem, az odds esni fog, és pénteken meg szombaton sem gondolnám másként.

Szóval adott két csapat, amely szeret és tud focizni. Más-más szinten, de tud és szeret. A Levante otthon nem szokott viccelni, elég tökös, elég nyílt focit játszik ahhoz, hogy potyogjanak a gólok. Potyognak is, otthon az uccsó 6 bajnokiból 5 olyan volt, ahol a Levante minimum 2 gólt lőtt, és az ellenfelek között volt a Barcelona, valamint a Valencia is. Előbbit 3-1-re megverte, utóbbitól 4-2-re kikapott a derbin.

Gólok voltak, vannak meg lesznek is.

Aztán itt a másik csapat, a Real Madrid, amely bár 1-0-ról fordított a Celta ellen, végül Mina 2-2-re módosított, így a Királyi csapat két pontot bukott, ami rosszul jött a március eleji Klasszikus előtt. Ráadásul két akkor védelmi hibából született a két gól (főleg az első volt blama), hogy azt egy Reáltól idén nem szoktuk meg. Vélhetően picit fejben nem voltak ott Ramos-ék, úgy voltak vele, hogy a Celtát otthon csak megütik, de nem tették. Viszont volt két lőtt és két kapott gól, egyébként meg nagyon emészthető lüktető kis összecsapás volt.

Zizou a Man. City elleni BL-párharcot, meg a Barca elleni márc eleji bajnokit is szem előtt tartva biztosan bevet egy-két játékost, akik nem mindig kezdők. Hátul mondjuk Militao, elöl meg Jovic juthat szóhoz (utóbbi remélem max csereként). Viszont Vinicius biztos kezdő, mögötte lehet a másik brazil, Marcelo, Mendyt a komolyabb feladatokra tartogatja Zizou. A bal szárny így okés is lenne, kreatív, védekezésben sebezhető, mi más kell az overhez. Isco is biztos kezdő, Modric szintén, hisz most pihent, és annyira nem butíthatja le a csapatát Zidane, hogy újabb pontokat veszítsen.

A Levante a liga legtöbb lövését engedi, Aitor Fernandez meg a legtöbb védést mutatja be. Ősszel 3-2-őt játszottak, hátha megint mutat valami hasonlót a két együttes. Mindkét csapatban van gól elöl-hátul, egy patront ez a tipp megér.

Levante - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp