Ok-Ok, láttunk már a jelenlegi Vidinél erősebb csapatot, de azért talán még megállja a helyét az a kijelentés, miszerint a Fradi mögött az ország második legerősebb csapata a fehérvári. Tény, megfőtt a Vidi hétvégén a Fradi elleni meccsen, nem is feltétlenül az eredmény (1-0), szomoríthatta a fehérvári drukkereket, hanem inkább a játék. Az a játék, amely egyébként az UTE elleni odavágón, a Szegeden lejátszott meccsen is elég harmatos volt. Valamiért a Vidi kevésbé éles, nem annyira acélos a támadójáték, de kérdem én, ez a csapat lejátszik zsinórban 3 meccset lőtt gól nélkül? Persze lejátszhat, de azért nem valószínű. De ha lehet kicsit ostorozni a fehérvári támadójátékot, akkor lehet dícsérni a védekezést, mert az elég jól néz ki.

Közben az UTE azért nyelte a savat a kiesőjelölt ZTE ellen hétvégén, kettőt kapott a lila-fehér mezes együttes. a 'kövesd ellen kettőt, a Loki ellen négyet. Játszott már 2020-ban bajnokit is a Vidivel, na az is egy elég ocsmány találkozó volt. A Vidi 1-0-ra megnyerte, de talán kisKokó kért győztes meccs után elnézést a helyszínen lévőktől és TV-nézőktől, ő is azt mondta, hogy minden elismerése, aki végigülte, mert jó gyenge összecsapás volt.

Sem a Fehérvár, sem az Újpest nincs a csúcson, de úgy vélem, otthon, hazai környezetben a Vidi ezt nem fogja elengedni. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a bajnokság elúszott, így nincs mese, meg kell nyomni ezeket a Magyar Kupa meccseket. Én merem hinni, hogy két rúgott gól nélküli meccs után a Fehérvár minimum egyszer betalál, aztán azt meg kétlem, hogy a Fecze nélküli UTE kettőt vagy többet lőne Fehérváron. Nálam az 1X-ből nem megy ki a meccs, vagy ha igen a festett-hajú repül.

MOL Fehérvár - Újpest FC: Dupla esély - Dupla esély tipp