Itt ennél a tippnél két dolog fordulhat elő: Vagy jön, vagy nem jön. Úgy értem lehet ez nagy kapufa, 1-0 vagy 0-0 akár, mert miért ne, vagy lehet gólcunami, gólözön, góltornádó, meg minden, de nem vagyok én Pataki Zita, hogy jósolgassak.

A Valencia fáradt csapat, de ezen nem kell meglepődni, minden sorozatban űzték, még a téli spanyol Szuperkupa bohóckodásra is elutaztak, szóval tényleg nem egy fitt csapat, ráadásul ugye idén a téli szünet is nyúlfaroknyi volt. Hétközi BL-meccset toltak az Atalanta ellen, úgy kaptak 4 gólt, hogy még vagy négyet kaphattak volna. Doménech és a védelem között a világon semmi összhang, Diakhaby és Mangala a védelem közepén kb annyira volt hatékony, mint Stan és Pan lett volna. Celades szerintem akkor jobban jár, ha Cherysevet rakja be középső védőnek, vagy akárkit az ifiből, Diakhaby nem LaLiga szint, és főleg nem BL-szint...

Mangala sem túl acélos, levegőben még csak-csak hasznos, de amikor kevergetik, azt sem tudja, hol van.

Celades bajban van, mert a katonái elfogytak, Florenzi és Paulista egyszerre sérült, beteg eltiltott, szóval minden. Garay ugye szintén kidőlt hosszú időre, Piccini szintén nincs. Nem egészséges Coquelin, és a támadók között is beütött a krach, Rodrigo nincs, Gómez eltiltott. Gameiro és Cherysev azért nem rossz, meg legalább frissek. Amikor az Atalanta ellen az orosz bejött, egyből lett támadójáték.

Szóval lesz egy-két potens játékos elöl, ami jó. Lesz egy kapus, aki szét van esve, meg előtte gy nem létező védelem. A középpálya meg full fáradt, és szerintem ilyen megyei foci jelleget ölt majd, hogy ha a középpályások elöl ragadnak, akkor nem lesz, aki besegítsen hátra, mire hátraérnek, már máshol lesz a labda, szóval full késésben lesz a középpálya. Viszont alapvetően remek játékosok, Guedes, Soler, Parejo vagy akár Kondogbia is képes megvillanni.

A Valenciára eleve jellemző, hogy elég sok gólt lő, meg még többet kap. Látva azt, hogy az Atalanta hogy megszórta, ezt a Sociedad is megteheti. A Túria-parti csapat egyre fáradtabb, egyre kevesebb a játékos, tényleg nem zárom ki, hogy nagyon kikap megint, de ha a 'ticóval is tudott játszani egy 3,5 overt, akkor a Sociedaddal is menni fog. Egyébként pedig igencsak csípős meccse lehet, és lapokból is jöhet az over, mert a BL-indulás mindkét csapatnak reális célja, 2 ill. 3 pontra vannak a 4. Atletitől, szóval paprikás lesz ez, mint a szalámi! Nagyon eseménydús mecset várok, lapok és gólok terén is jöhet az over

Real Sociedad - Valencia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp