Jose Mourinho-nak ideális lett Harry Kane sérülése: ráfoghatja az eredménytelenséget. Az látszik, hogy nem nagyon tudja a portugál, mit is akarjon a csapattal kezdeni. A Leipzig ellen kontrázni akart hazai pályán, ami felettébb ciki, míg a Chelsea ellen beállt a busszal; csak úgy, mint szokott. Emellett Dele Alli-val volt egy konfliktusféléje, hiszen amikor lecserélte őt, akkor hisztizett picit a játékos, de állítólag Alli csak magára volt mérges. Nem tudjuk, mi az igazság.

Úgy gondolom, hogy most a portugál 4-3-3-s formációval fog kezdeni, amiben a három támadó Steven Bergwijn, Dele Alli és Lucas Moura lesznek. Ami még érdekes lehet a szempontunkból, hogy Ryan Sessegnon sérülése miatt a balhátvéd poszton Ben Davies kezdhet, akit én annyira nem tartok sokra. További negatívum, hogy karanténba került Szon Hung Min, amikor Szöulból visszatért a Tottenham Hotspurhöz. A portugál tréner pénteken arról számolt be, hogy dél-koreai játékosa amikor visszatér Angliába, elővigyázatosságból nem csatlakozhat társaihoz a koronavírus miatt. Szon február 16-án az Aston Villa ellen 3-2-re megnyert találkozón törte el a jobb karját, amelyet múlt héten Kínában műtöttek meg.

A Spurs december közepén játszott a Wolves-al, és egy izgalmas meccsen nyertek 2-1-re a Molineux-ban. A Farkasok ugyanúgy játékban vannak még a Bajnokok Ligájáért (különösen ha a City-t tényleg kizárják a nemzetközi kupákból), és az Európa Ligában is jól szerepelnek. Kiválóan összerakott csapatot alkotnak, Adama Traore, Diego Jota, és Raul Jiminez pedig folyamatosan hozza az eredményes támadójátékot is.

Őszintén mondom, én amikor megláttam a mérkőzést, egyből a gólok villantak fel a szemem előtt. Amikor pedig megláttam az oddsot a legalább három találatra, kicsit felvontam a szemöldökömet. Tudom, hogy nem ideális a sok gól, mert Mourinho imád buszt parkoltatni, de úgy gondolom, ez nem az a meccs lesz, ahol elégedett lehet a döntetlennel. Itt győzni kell, ahhoz viszont nem lesz elég az egy gól. Tényleg elolvastam mindent a meccsről, és nem találtam olyan érvet, ami a kevés gól mellett szólna.

Tottenham - Wolverhampton Wanderers: Gólok száma - Felett/alatt tipp