Óriási a csata a török első osztályban az élmezőnyben. Jelenleg 3 csapat is holtversenyben 48 ponttal áll a tabella elején a 4. helyezett Basaksehir mögött, akik azonban egy meccsel kevesebbet játszottak. Ezért nagyon fontos lesz a hazai csapatnak, hogy behúzzák a mai meccset.

A hazai csapat óriási bravúrt hajtott végre csütörtökön. Két gólos hátrányból ejtették ki az Európa Ligából a Sporting csapatát, ezzel bejutva a nyolcaddöntőbe. Volt szerencsém végignézni szinte a teljes meccset és lenyűgözött amit láttam. Nagyon hajtottak végig a srácok a meccsen, rengeteg helyzetet alakítottak ki és hatalmas lelkesedéssel játszottak, tehát abszolút pozitív volt amit csütörtökön láttam, aminek meg is lett az eredménye, vagyis a továbbjutás.

A vendég Gaziantep jelenleg a 9. helyet foglalja el a tabellán és egy erős középcsapatnak mondható. Idegenben gyengébben szerepel általában a csapat. Eddig 18 pontot gyűjtöttek otthon és 13-at idegenben. Ami még fontos számunkra, hogy az idegenbeli gólarányuk 3-as kereken, ami a tipp szempontjából mindenképp pozitívum. Legutóbb a Bes

A Basaksehirnek mindenképp hoznia kell ezt a meccset. Remek formában vannak és óriási plusz energia löketet adhatott nekik a csütörtöki Európa Liga meccs is. Volt 5 napjuk kipihenni a Sporting elleni hosszabbításos meccset és mivel a vendégek nem az acélos védelmükről híresek, ezért a hazai csapat győzelem helyett a hazai csapat szerez legalább 2 gólt opciót választottam mai tippemnek. A bátrabbak egyébként a mindkét csapat szerez gólt és hazai csapat győzelmet is megpróbálhatják, mert remek odds van rá, és abszolút benne lesz a mai meccsbe az a tipp is.

İstanbul Başakşehir - Gaziantep B.B.: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp