Egyre melegebb a pite az 50 ponttal egyelőre még 3. helyezett Leicester City számára, ezért aztán házigazdaként illene nyernie a 25 ponttal utolsó előtti helyezett (19. hely) és kiesőjelölt vendég Aston Villa ellenében. Érdemes megjegyezni, hogy kizárólag csakis ILLENE ez a dolog, hiszen a tippelés végkimenetele egyáltalán nem biztos ebben az életben, amely életben csakis a halál a biztos. Semmi más.

Amúgy én a hazaiak győzelmére tippelek, ám ez csakis általam kigondolt amolyan iránymutatás jellegű valami, amitől simán és könnyedén el lehet térni. Mivel én azt gondolom, hogy a Leicester City szeretne a Bajnokok Ligája következő idényében lenni, de annyira nagyon pocsék teljesítménye volt az elmúlt időszakban, hogy hiába 3. helyezett még továbbra is, mert már csak 2 pont az előnye, szóval én azt gondolom mostan, hogy ennek a Leicester City elnevezésű és focicsapat jellegű akármicsoda abszolút összes játékosának muszáj lesz felébrednie abból a Csipkejózsika-álomból, amelyikbe már hosszú ideje belehorkoltak a tagok, s muszáj győzni a birminghami együttes ellen.

Persze, csakis abban az esetben kellene ilyesmit cselekedni, ha ezek a Leicester City nevű focicsapatnál botladozó senkiháziak a Bajnokok Ligája következő idényében is óhajtanak focit imitálni, s nem pedig azt akarják, hogy a Premier League történetének legnagyobb és leghangzatosabb bukása forrjon össze a nevükkel. Mert ha tényleg bukni akar a Leicester City, akkor nem fog nyerni otthon. Ám ha csak amolyan "kisiklásnak" lehet tekinteni és elkönyvelni azt, hogy ez az alakulat az utóbbi 4 meccsből egyen sem győzött és az összesen megnyerhető 12 ponton mindössze csak 2 (!!!) pontot "gyűjtött be", szóval ha a BL-ben akar szerepelni és nem akar ólajtóként bukni a Leicester City, akkor győzni fog az Aston Villa elleni otthoni találkozón.

Ez is olyan meccs, ahol - elvileg - annyira hatalmas a színvonalbeli különbség a hazaiak javára, mint amennyire távol van Makó Jeruzsálemtől. Hatalmas. Éppen ezért úgy vélem, hogy abszolút nem érdemes semmilyen jóslás-szerű dologba kezdeni, hiszen - elvileg - még egy teljesen tartalékos Leicester Citynek is problémák nélkül kellene győznie saját pályáján a kiesőjelölt Aston Villa ellen. Már, persze, ha akar és nem alussza tovább nyugisan azt a Csipkejózsika-álmot!

Tipp: győz a Leicester City.

Leicester City - Aston Villa: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp