Talán jó lenne még az eredetileg tervezett dupla esély X2-t is tippelnem, ám végül mégis úgy döntöttem, hogy ennél az Altinordu - Balikesirspor török másodosztályú mérkőzésnél maradok a "Balikesirspor +1.5 gól ázsiai hendikep" tippnél. Úgy döntöttem, hogy kísérletezzenek azok, akik akarnak, mert én mostan nem fogok. Még ott "tartok", hogy jobb lehet az elővigyázatosság. Elég nekem bőven az, hogy a koronavírus-járványt kihasználva egyes felelőtlenek szítják és fokozzák a tömeghisztériát, s ezért nekem kellemetlenségeim adódnak mások hülyeségei miatt. És bizony ezekben a napokban én nem vagyok hajlandó "görcsölni" egy török másodosztályú meccs végkifejlete miatt. "Görcsöljön" az, akinek nincsen jobb dolga.

A 12. helyezett és 34 pontos vendég Balikesirspor kapcsán azt gondoltam az elmúlt hetekben, és még a csapat addigi teljesítménye is azt sugallta, hogy ez az alakulat nem elégszik meg valamelyik középmezőnybeli helyezéssel, hanem harcolni fog a feljebb kerülés érdekében. És azért, hogy feljutási osztályozós legyen a Balikesirspor. Hát, mit is mondjak. Talán azt, hogy ez a Balikesirspor eddig nem igazolta az általam remélteket és továbbra is a középmezőnyben van az együttes. Adok ennek a gárdának egy utolsó "esélyt" a bizonyításra nekem, hiszen akár még az is megtörténhetett, hogy csak rosszabb "passzban" volt az utóbbi időben, s amúgy minden úgy van, ahogyan már korábban is láttam. Tehát egyelőre még azt vélem, hogy ez a Balikesirspor képes lehet feljebb kerülni a török 1. Liga tabelláján és majd később feljutási osztályozót játszani. Ám iparkodni kellene, hiszen az általam az előbbiekben említettek terén ez a meccs lehet a Balikesirspor utolsó felzárkózási lehetőségeinek egyike. Nincsen már túl sok lehetőség, talán csak 1-2 van, s ezért bizony nem ártana ennek tudatában teljesíteni a pályán.

Szerintem lehet némi esély a dologra, hiszen ez a 30 ponttal 14. helyezett házigazda Altinordu nem éppen az a csapat, amelyik könnyedén nyer otthon. Természetesen nem mondom én azt egyáltalán, hogy semmi esélye sincsen a hazai együttesnek, hiszen ez nem igaz, mert van esélye. Ám azt azért igenis mondom és vallom, hogy a Balikesirspor csapatának is éppen ugyanannyi esélye van a győzelemre. Azaz: vélhetően a pillanatnyi forma és/vagy egy szerencsésebben végződő helyzet fog dönteni. Én a vendégekre voksolok.

Tipp: Balikesirspor +1.5 gól ázsiai hendikep.

Altinordu - Balikesirspor: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp