Az Eskisehirspor csapata pénzügyi csődbe jutott, 2019. év októberében pedig 9 pont levonást kapott a FIFA-tól, mivel nem fizette ki a ghánai Jerry Akaminko 500.000 eurós bérét. Ha ez a 9 pont ott lenne, akkor 26 ponttal a 15. helyen állnának, ami pont nem kieső hely. Látszik, hogy elég nehéz a helyzetük, de én azt is látom, hogy próbálkoznak. A játékosok és vezetők nem adták fel a bennmaradást. Hogy miből következtetek erre? Múlt héten az Osmanlispor ellen léptek pályára idegenben, és azt a meccset végigkövettem, mert érdekesnek találtam az oddsok miatt. Szép nagy oddsmozgás volt a meccs előtt, az Osmanlispor szorzója folyamatosan emelkedett a meccs kezdetéig, és nem értettem miért. A meccs megadta a választ: az Eskisehirspor végig dominált, simán kézben tartotta a meccset, vezetett is. Aztán jött a 94. perc, és egy védelmi hiba, ami miatt 1-1 lett a meccs vége. Ebből következtettem arra, hogy az Eskisehirspor még próbálkozik, megkísérli a bennmaradás kiharcolását.

Az Adana Demirspor csapata valóban erősebbnek tűnik, ez nem kétséges. De olyan oddscsökkenés figyelhető meg a győzelmére, ami abszolút nem reális. Megpróbáltam utánajárni interneten, hogy mi lehet a háttérben, de semmit nem találtam. Ezért arra gondoltam, hogy szimplán annyi, hogy a fél világ tényleg elkezdte pakolni a meccset, mivel semmi más fogadható nincs.

Na ilyen esetekben nálam megszólal a vészcsengő, hogyha valamit pakol mindenki egy ilyen alacsony osztályú meccsen, ahol jól lehet keresni a bundával, akkor lesz is meglepcsi. Mikrotéttel abszolút megjátszhatónak tartom a hazai győzelmet.

Eskişehirspor - Adana Demirspor: Dupla esély - Dupla esély tipp