Fene sem gondolta ott március eleje környékén, hogy majd két hónapig maximum cyber focit nézhetünk, aztán megtörtént. A Bundesliga is két hónap kényszerpihenőre kényszerült, a játékosok sem tudtak csoportosan edzeni, mindenki egyénileg tartotta formában magát, aztán ez kinek hogy sikerült. Ami engem meglepett, hogy már bőven hetekkel ez előtt olvastam valahol, hogy a Bayern megkezdte az edzéseket, kisebb csoportokban gyakoroltak a srácok, ami szerintem óriási előny.

Láthattuk tegnap is, mennyire fontos, hogy fizikálisan rendben legyen egy csapat, a Dortmund fizikálisan bőven a Schalke előtt jár, és ez négy gól különbéget eredményezett. A Frankfurt mire magához tért, már el is bukta a meccset.

Az említett találkozók hajrája hozta a megye III effektust, amikor egy-egy meccs végére full szétszakad a pálya, a középpálya kiürül, hisz a játékosoknak nem igen marad erejük ide-oda futni, és a két kapu előtt sok-sok esemény zajlik, a középpályát egy-két passzal át lehet játszani, hisz nincs ott nagy népsűrűség. Kontra, rekontra, mindkét említett meccsen volt gól a végén, ha nem is a közvetlen hajrában.

Az Union felfoghatja úgy, hogy játszik egy edzőmeccset, megnézi, hol tart, a Bayern ellen egyébként sem számítana esélyesnek. Épp ezért görcsölni a Berlin nem fog, ha kikap, hát Istenem, ha meg netán csorog egy pont, az mindenképp bónusznak számít. A München viszont fizikálisan tuti az Union előtt jár, ez rengeteget számít, olyan srácok, mint például Davies a széleken szét fogják futni az ellenfelet. Labdabiztos csapat a München, Lewandowski vélhetően még mindig érzi a kaput, szóval én amondó vagyok, hogy a Bayern dominanciája érvényesül, és minimum négyszer góllá érik. Élvezni fogják a srácok a játékot, és ha az Union sem játszik sündisznót, és próbál játszani, úgy meg lesz kontrázva, mint tegnap a Schalke volt. Ráadásul ezeken a meccseken, ahol nincsenek nézők, még a pálya is valahogy nagyobbnak tűnik, több a hely, ami nyílván valami optikai csalódás, nem más.

Az én tippem, hogy a Bayern 4-5 gólig el fog jutni, és talán az Union is gurít egyet, bele fog férni a bajoroknak.

1. FC Union Berlin - Bayern München: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp