Álomrajtot vevő fővárosiak fogadják a nagyon furcsa eredményeket szállító augsburgi gárdát. Tabellán elfoglalt helyük alapján nem sok különbség van a két csapat között, de határozottan állítható, hogy a hazaiaknál Bruno Labbadia rendbe tette a fejeket, és egy teljesen más Hertha vágott neki a bajnokság hajrájának a kényszerpihi után.

Hoffenheimben 3-at rúgtak, majd otthon egy 4-essel intézték el az Union Berlin csapatát. Aztán következett a lipcsei kirándulás, mely egy csapat számára sem egy álomhelyszín, viszont egész jó és bátor játékkal, a végén többet támadva és dominálva hoztak el egy pontot Gulácsiéktól. Azért a három meccsen rúgott 9 gól mutatja, hogy a támadósor eléggé rendben van, remélem ez a forma továbbra is fennmarad. Az újraindulás óta komolyabb sérültje nincs a csapatnak, így egy egészen jó csapat látszatát keltő csapat léphet pályára szombaton is, elég jó győzelmi reményekkel.

Az ellenfél az az Augsburg, aki már mindhárom eredményt leszállította az újraindult bajnokságban, és teljesen megtippelhetetlen, hogy a fővárosban éppen milyen játékkal fognak előrukkolni. Utolsó két meccsükön nem kaptak ugyan gólt, de az újult erővel játszó Hertha ellen azért ez nehezen fog sikerülni...

Hazai gólokban bízok, azért az elmúlt 3 meccsen rúgott 9 gól, illetve az egymás elleniken is rendre megrúgott 2 gól miatt bízom abban, hogy most is legalább kétszer kapitulál az augsburgi védelem. Elől Ibisevic és Cunha is nagyon jól muzsikál az újrakezdés óta, ha meg végképp nem megy a játék azért egy Piatek ott van a padon, aki bármikor hozhat kis pluszt a játékba.

Hertha BSC - FC Augsburg: Hertha BSC által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp