Előre a pozitív gurus mérlegért!

A restart óta hibátlan bajorok fogadják a kiesőjelölt düsseldorfiakat. A hazai gólokban látom az értéket, még pedig azért, mert Lewa nagyon üldözi azt a 40 gólos szezon rekordot, és ez a meccs kitűnő lehetőség lenne góljai számának gyarapítására. Az elmúlt meccsekhez képest nincsenek sérültek, mindenki bevethető a támadó szekcióban, és a minőségbeli különbség úgy gondolom, hogy megmutatkozik és gálát rendeznek a müncheniek. Otthon kereken 4-es meccsenkénti gólátlagot hoznak Müllerék, ez az idegenben 3,2-t átlagoló vendégek ellen is folytatódhat. Ha akarnak játszani, és tényleg üldözik azt a Gerd Müller rekordot, akkor jönni is fognak a hazai gólok.

A Bayern elmúlt 7 meccséből 5 alkalommal már a szünetben is vezetett, most is az elejétől kezdve erős kezdést várok, amihez társulni fog 1-2 gól. Az elmúlt játéknapi dortmundi sikerrel gyakorlatilag bebiztosították a salátás tálat a bajorok, így egy viszonylag kényelmes meccsen húzhatják be az újabb három pontot ma.

Vendég oldalon teljes a keret, nincsenek hiányzók, de ezzel együtt nincsenek elsőosztályú játékosok sem. Ha egy harapós vendég csapatot láthatunk, aki a kiesőzónából elkerülésért küzd és képes találni egy gólt, az még inkább afelé hat majd, hogy a Bayern gólokat szerezzen. Bízok a Bayern támadó gépezetében, és abban hogy "otthon" ismét varázsolnak egy kicsit, és megszórják a düsseldorfiakat. Ehhez minden adott, fullos támadósor (Coutinho hiányozhat egyedül), kellően erős középpálya, most már csak a góloknak kell jönni.

Bayern München - Fortuna Düsseldorf: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp