Kifejezetten jó szorzót kínálnak a Gladbach győzelmére. A hazaiak felemás csapatnak számítanak egyelőre, de mutatnak biztató dolgokat. A Frankfurt ellen hengereltek, a 3-1-es idegenbeli győzelmük nem tükrözte a két csapat közötti valós különbséget, az első 10 percben elintézték őket két gyors góllal. Aztán mindenki tűkön ülve várta a Bayer Leverkusen elleni szuperderbit, és csalódást okozott a játékuk. Az a vereség fájó volt, és így hátrányba kerültek a BL-helyekért folyó harcban. Majd jött a harmadik találkozó a Werder Bremen ellen, ahol gól nélküli döntetlent játszottak. Tehát 1-1-1 a mérlegük 4-4-es gólkülönbséggel. A Bajnokok Ligájához többet kell mutatni!

Az Union Berlin nekem eddig csalódás. Különösen a Hertha elleni második félidő volt iszonyú gyenge, de a Mainz elleni meccsükre sem lehetnek büszkék, nagyjából végigvédekezték a meccset egy olyan csapat ellen, akit mindenki kiüt. A játékuk előre lényegében nulla, a Mainz ellen is szabadrúgás után szerezték a góljukat. Lehet arra fogni azt a döntetlent, hogy már az első félidőben kiállították Andrich-ot (középpályás, most eltiltását tölti) a második sárgalapja után, de ez egy gyenge kifogás, 11 emberrel sem győztek volna. A másik két meccsen pedig nem is sikerült betalálniuk.

Ez a meccs lehet az, ahol a hazai győzelem szinte kötelező. Ha ezt a mérkőzést nem nyeri meg a Gladbach, akkor semmit. Már a meccs elejétől hengerelhetnek. Legutóbb a Bremen ellen is kiválóan játszottak az első félidőben, de akkor nem volt eredménye. Most lehet, szerintem már félidőben megszerezhetik a vezetést.

Borussia Mönchengladbach - 1. FC Union Berlin: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp