A Wolfsberger csapatáról többször, többen is írtunk már az évadban. Ugyanazt az elvet követi a klub, mint a Salzburg, felépítettek egy sajátos modellt, amihez tartják magukat. Gyors, dinamikus focit játszik a csapat, amit olyan játékosokkal érnek el, akiket ők maguk nevelnek ki erre a sajátos stílusra. Az Európa Ligában szerepeltek idén, megmutatták mindenkinek, hogy nem lehet leírni őket, de végül nem jutottak tovább a csoportjukból. A bajnokságban a Lask Linz amatőr betlije miatt megnyílt az esélyük a második helyezés elérésére, ami Bajnokok Ligája selejtezőt jelenthet számukra. Hatalmas lehetőség, amiben a mostani ellenfelük a legnagyobb akadályuk. Az újraindulás óta felemás eredményeket értek el: megverték idegenben a Sturm Graz-ot, döntetlent játszottak a LASK Linz-el (3-3) egy igazi crazy meccsen, majd egy még őrültebb menet végén kikaptak otthon a Hartberg csapatától. Vicces meccs volt az a múlt hétvégén, mivel 2-0 után sikerült egy négyes kapniuk a második félidőben, miután kiállították Nemanja Rnic védőjátékosukat.

A Rapid Wien underdog-ként legyőzte legutóbb a LASK Linz-et, aminek örülhettek nagyon, mert a mérkőzés összképében nem volt benne a győzelmük. Ezzel most lényegében annyi lenne a dolguk, hogy maguk mögött tartsák az ellenfelüket. Előtte 4-0-ra verték hazai pályán a Sturm Graz-ot, és 2-0-s sima vereséget szenvedtek a Salzburgtól.

Az biztos, hogy a Wolfsberger a mérkőzés első percétől nekimegy az ellenfelének, ebben ne legyen kétségünk. Tetszik az első félidő over 1,5-2,5 lehetőség is, de végül visszakoztam, és a második félidei őrjöngést helyeztem előtérbe, ott biztosan meglesz a 2-3 gól. Szerintem ez egy olyan nyíltsisakos küzdelem lesz, ahol mindenképp potyogni fognak a gólok.

Rapid Wien - Wolfsberger AC: Gólok száma - Felett/alatt tipp