Rajtol az élvonalbeli focibajnokság Norvégiában, s ez alkalomból én az Aalesund - Molde mérkőzést választottam a tippelésre. Egészen pontosan az a tippem, hogy úgy a házigazda Aalesunds FK fog szerezni gólt, mint ahogyan a vendég Molde FK is fog szerezni gólt. Vagyis, szerintem, gólváltás ezen a meccsen és mindkét csapat fog szerezni gólt.

Természetesen az - számomra - nagyon jónak nevezhető dolog, hogy a www.sportfogadas.org főoldalán megjelent írás is megerősített abban, hogy nem gondoltam túl nagy baromságot akkor, amikor azon gondolkoztam, hogy valószínűleg több gól lehet az Aalesund - Molde találkozón. Azon anyag elolvasása után még inkább maradtam annál a tervnél, hogy tippelnem érdemes az Aalesund - Molde összecsapásra, s a várható több gól közül én azt a variációt választottam, hogy mindkét csapat fog szerezni gólt.

Új dolgokat már nem igazán írhatok, és ráadásul még az is a véleményem, hogy bármilyen ezzel kapcsolatos további filozofálgatás hiábavaló és teljesen felesleges lenne, hiszen abban az írásban benne van minden lényeges tudnivaló. Szerintem. Röviden és tömören tényleg arról szól így előzetesen a dolog, hogy mindkét csapat esetében jónak és hatékonynak nevezhetők a támadósorok és meggyengültek a védelmek. Ennyi! Azaz nem túl nagy hülyeség arra gondolni egy ilyen jellegű mérkőzés kapcsán, hogy van esély arra, hogy több gól legyen a meccsen. Szerintem jobbára már csak az az egyetlen dolog kérdéses, hogy milyen lesz a kivitelezés? És, persze, az is kérdéses még egyelőre, hogy gólszerzés terén lesz-e majd szerencséjük a csapatok játékosainak avagy nem lesz szerencséjük? Mert hiszen így előzetesen hiába véli azt bárki, hogy nagyon sok dolog adott lehet a gólszerzéshez, ha a csapatok helyzetbe kerülő játékosai gólok helyett kapufákat céloznak vagy a lövéseik/fejeseik el sem találják az ellenfél kapuját.

Ha viszont igen, akkor nem lehet hiábavaló a gólokra való várakozás.

Tipp: mindkét csapat gólt szerez.

Aalesund - Molde: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp