Találtam egy kiváló török tipstert, aki elég jó százalékkal találja el a török bajnoki mérkőzéseket. A mai napra többek között ezt a mérkőzést választotta, és engem ebben a tippjében győzött meg a legjobban.

Szóval a Kasimpasa a szünet után jó formába lendült. Múlt héten a Malatyaspor otthonából hozták el a három pontot (2-1), és állítólag nagy fölényben játszottak. A klub befektetett, és idehozták a szünetben edzőnek Fuet Capa-t, aki sokak szerint kiváló fiatal edző, Belgiumban tanulta a szakmát. A mérkőzésre készülve nincs sérült játékosuk.

A Fenerbache már korábban kiszállt a bajnoki címért való vetélkedésből, de hét közben sikerült elbuknia a kupavisszavágót is a Trabzonspor ellen (1-3), így pedig lényegében az maradt számukra cél, hogy valahogy helyrekalapálják magukat a következő szezonra. Figyeltem azt a kupameccset, a Trabzonspor egy korai góllal mentálisan leküldte őket a padlóra, ahonnan még felálltak ugyan, és nyomtak szinte egy teljes félidőt, aztán a vége előtt mégis kivégezték őket. Nem tudták levédekezni a kontrákat. Régen látott mélységben vannak tehát a Sasok, biztosan Szerhij Rebrov megszerzésére van szükségük, hogy onnan kikászálódjanak. Állítólag nincs vezetőedzője a csapatnak, Tahir Karapinar a megbízott edző. Max Kruse, a csapat játékosa otthagyta a klubot. Ozan Tufan és Emre Belezoğlu pedig eltiltottak.

A Fenerbache-nak még mindig van esélye a nemzetközi szereplésre, de állítólag nem túl motiváltak, megtörtek a Trabzonspor elleni kupamérkőzésen. A Kasimpasa jó formában van, mindkét oldalon vannak kiváló támadójátékosok, simán várható a három gól.

Kasımpaşa - Fenerbahçe: Gólok száma - Felett/alatt tipp