Az elmúlt fordulóban a Besiktas 5-1-re nyert a Denizlispor ellen. Aki látta a mérkőzést, azt mondja, hogy a Denizlispor csapata játszott gyengén, nem a Besiktas jól, és Burak Yılmaz (csatár) visszatérésének köszönhető a látványos játékuk. Jelenleg 5. helyen állnak a bajnokságban, 4 pont a lemaradásuk a 4. helyezett Galatasaray mögött. A jelenlegi pozíciójuk nem jelent automatikus nemzetközi indulást, csak ha megmarad a Trabzonspor kitiltása a nemzetközi kupákból. Sergen Yalcin edző kilenc fordulóval ezelőtt vette át a csapat irányítását, és 2 alkalommal nem kaptak gólt! A csapat első számú kapusa, a Liverpooltól érkezett Loris Karius felbontotta a szerződését, így a 19 éves Ersin nevezetű srác véd, aki 2 mérkőzést játszott eddig, amin 3 gólt kapott. A másik oka a sok kapott gólnak, a balhátvéd Ridvan, aki 4 mérkőzést játszott, szintén 19 éves. Van még hová fejlődnie.

A Konyaspor 7 mérkőzéssel ezelőtt váltott edzőt, akinek a mérlege 1-4-2. A Sivasspor elleni 2-2-vel nyitottak a szünet után, két fejesgólt kaptak. A korábbi edzőjük, Aykut Kocaman védekező felfogású tréner volt, de az új edző, Bülent Korkmaz inkább támadó felfogású.

Mindkettő edző a támadófelfogásáról ismert, a Besiktasnak meg kell nyernie az utolsó 6 mérkőzését, hogy dobogón végezzenek, ugyanis ez a végső céljuk. A Konyaspor kiesőjelölt ugyan, de egyre jobb eredményeket produkál, a szünet óta különösen. A Genclerbirligi ellen kikaptak 2-1-re, de jól játszott a csapat. Nyílt ütközetre van kilátás, ahol mindkét csapat lőhet gólt a gyengébb védelmek miatt. A jó fogadási lehetőség ezért az over 2,5 gól.

Beşiktaş A.Ş. - Konyaspor: Gólok száma - Felett/alatt tipp