Csütörtökön pókerezés közben megnéztem a Valencia Eibar elleni mérkőzését. Brutálisan gyenge volt a Valencia, Lufu szerintem sírva fakadt otthon. Egy ideig teljesen abban a hitben voltam, hogy nem a fehér mezben játszó csapat ők, mert annyira felborult a pálya az Eibarnak. Csak idő kérdése volt, mikor pöckölnek be egyet. Hogy az Kondogbia öngólja volt, nem oszt, nem szoroz. Azt vártam volna, hogy az Eibar-gól után felpörögnek a Denevérek, és sorra alakítják ki majd a helyzeteket. Hát nem ez történt, lötyögtek, nem volt tűz a játékosokban, csak Mangalában, de ő meg agresszivitásban vezette ezt le, jogosan állították ki. Ő tehát most nem lesz a kezdőcsapatban, helyén Kondogbia kezdhet szerintem. Idegen poszton kellene helyt állnia a franciának.

Olyanról, hogy támadójáték nem beszélhetünk, mintha pályán sem lettek volna a csatárok, pedig Celades mester már minden mozogni képes támadójátékost pályára küldött. Konkrétan nem volt kapura tartó lövésük!!! Jött Florenzi, Gameiro, Cherishev és Maximiliano Gomez is, de olyan szinten nem volt összehangolva a csapat játéka, hogy rossz volt nézni, normális passzjáték, koncepció nem jellemezte őket. Úgy érzem, ennyi elég is volt a Valencia-mérkőzések nézéséből.

Korábban a Villarreal Sevilla elleni mérkőzésébe is belepillantottam, és meglepett a Sárga tengeralattjárók komplett játéka. A szünet után kifejezetten erősen tértek vissza. A védekezésük rendben, mondom ezt a sevillai két gól ellenére. Mert az a két gól bombagól volt, lehetetlen volt kivédekezni, szóval én nem írom a védők számlájára.

Most is esélyesebbek szerintem, közvetlen vetélytársuk a Valencia, ellenük létszükséget a három pont megszerzése. Többet pihentek erre a mérkőzésre három nappal. Én hazai győzelemre szavazok, de DNB-vel biztosítva.

Villarreal - Valencia: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp