Ez a Chelsea - Watford angol bajnoki mérkőzés is az olyan úgymond win-win szituációkhoz tartozik, amilyenek nagyon gyakran vannak ilyenkor, a focibajnokságok befejezése előtt. A hazaiak győzelme a tippem, s ezért tehát ha nyerni fog a Chelsea, akkor én a fogadó énem miatt fogok nyerni, de ha buktázik a Chelsea, akkor a fociszurkoló énem miatt fogok nyerni. Az elsőnél érthető - szerintem -, hogy ez miért van így, míg utóbbinál az a magyarázat, hogy ha bukni fog a Chelsea, akkor nagyon szorossá fognak válni a Premier League utolsó fordulói és ezzel együtt - értelemszerűen - még izgalmasabbakká válhatnak a zömükben eddig sem unalmas összecsapások.

Ugyanis jelenleg úgy 4. helyezett 54 ponttal a házigazda londoni alakulat (32 mérkőzésen 16 győzelem, 6 döntetlen, 10 vereség, 57-44-es gólarány), hogy közvetlenül mögötte mindössze csak 2-2 pont távolságra van az 52 pontos Manchester United és a szintén 52 pontos Wolverhampton Wanderers FC. És ebben a fordulóban a Chelsea - Watford találkozón kívül lesz, többek között, Manchester United - AFC Bournemouth mérkőzés is, ahol szinte előre borítékolható a 3 pontot érő hazai győzelem. Lesz még Wolverhampton Wanderers - Arsenal találkozó is ebben a fordulóban, s látva a londoni vendégek ezen idénybeli nagyon gyenge teljesítményét. hát bizony nem elképzelhetetlen dolog a hazai győzelem.

Szóval már csak azért is ajánlatos "hajtania' a hazai együttesnek, mert a Chelsea Bajnokok Ligája-indulást érő jelenlegi helyezése veszélyeztetve van. Sőt, előre is érdemes nézegetni, hiszen a már dobogós helyezésen levő Leicester City csak 55 pontnál tart és az az 1 pont különbség viszonylag rövid időn belül ledolgozható.

Hiányzók: Fikayo Tomori és Marco van Ginkel, illetve Gerard Deulofeu, Isaac Success és Daryl Janmaat.

Tipp: győz a Chelsea.

Chelsea - Watford: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp