Tényleg 1.55 a szorzó a Lazio győzelmére? Ki az isten fog ilyen alacsony szorzón fogadni a Sasokra? Nem néznek a bukik mérkőzéseket? Nyilván a fotelfogadók tolják így is, mert csak ránéznek a tabellára, és azt látják, hogy a 2. helyezett fogadja a 8. helyezett csapatot, ez bizony sima H. Hát nem!

Aki látta a Laziot mostanában játszani, az rögtön pakolja az X2-öt. Olyan kilátástalan focival rukkolt elő mostanában a fővárosi csapat, amely rég látott formán kívüliséget jelent. Amit a Lecce ellen produkáltak, arra egy szó lehetséges: szégyen. A góljukat rohadt nagy mákkal szerezték a mérkőzés elején, ugyanis előtte egy perccel a Leccétől vettek el egy VAR-gólt, és az ellentámadásból a megzavarodott Lecce hátvédje bitang nagyot hibázott, amit kihasznált Caicedo. Vicces dolgokat lehetett látni amúgy a csapattól: a szögletet Luiz Alberto a túlsó alapvonalon túlra rúgta egyszer, mintha megye 3-ban lenne, Lazzari a labdát nem tudta beadni egy emberen keresztül, Felipe Caicedo amikor helyzetbe kerül folyamatosan feldobta magát, Ciro Immobile pedig több alkalommal is lesen volt, végül Patric – spanyol hátvéd – pedig szétharapta Donati kezét, ami miatt három mérkőzésre eltiltották. Szóval nagyon szétesett csapat benyomását kelti a Lazio. Annyi jó hír történt a csapatnál, hogy Luiz Felipe már vállalt egy félidőt, de ő sem váltotta meg a világot, semmiféle formát nem mutatott.

A Sassuolo ellenben nem tud hibázni. A Bologna ellen kifejezetten jól játszottak, egy pillanatra sem adtak esélyt Mihajlovic-éknak. De Zerbi mesternek megvan a rotációs lehetősége is, Boga és Bourabia is csak a padon kezdett Bolognában, de az előrejátékban ez nem látszott meg. Viszonylag Consigli is normálisan védett, de ilyen szériája hosszú ideig nem lesz, az biztos.

Ha itt nem potyognak a gólok, akkor sehol. Az időpont nem tökéletes, mert első mérkőzést játszanak 17:30-kor, de annyira adja magát a Sassuolo mérkőzésre való overezés, hogy nem tudtam otthagyni. A Lazio védelme kaki, a Sassuolo védelme dettó. Immobile talán nem lesz annyit lesen most, és beficcenthet gólokat is. Büntetőt is várok ismét.

Lazio - Sassuolo: Gólok száma - Felett/alatt tipp