A 34. forduló zárómérkőzésre ma Madridban kerül sor, a Real Madrid az Alavest fogadja a di Stefanóban.

Négy forduló, vagy ahogy Zidane mondja, négy döntője van még a csapatának a spanyol bajnokságból, amelyet egy meccs hátrányban ugyan, de egy ponttal vezeti a Real Madrid. Ami kissé aggodalomra adhat okot, az a védelem majdnem komplett hiánya, hiszen Ramos és Carvajal eltiltás miatt, Nacho és Marcelo pedig egészségügyi okok miatt nem lesz ma a keretben. A Real egyébként az újraindulás óta hét meccsen van túl, kétszer kapitulált a védelem, a nagy számok törvénye és a védelem hiánya miatt most azért erre van némi esély. Utolsó három meccsét soványka egy gólokkal nyerték, titkon már számítok egy olyan meccsre is, ahol kinyílik a gólzsák, és a fiataloknak is lesz egy olyan napja, ahol bejön minden, és az Alaves vevő lehet az ilyenekre, a kiesés elől menekül, két gólokat azért rendre kap jobb csapatoktól.

Az Alaves még éppen nincs kiesőhelyen, de a sorsolásra rápillantva, hát nehéz helyzetben lesz a következő hetekben, Real, Getafe, Barcelona, ugye mind a hárman top 6-os csapat, illetve egy Betis elleni meccs, itt nem hiszem, hogy már pihentetnek, egyszerűen nincs értelme, neki kell menni a nagyoknak is, aztán vagy-vagy, mert itt hogy 1:0 vagy 5:0 gyakorlatilag mindegy. Utolsó öt meccsén egyaránt buktak, amiben voltak csúnya pofonok is (Celta elleni 6:0), eléggé lejtmenetben van Garitano együttese.

Sima Real Madrid győzelmet várok ma, de most eléggé benne van a pakliban, hogy kapnak egy gólt, szóval nekem a Real 1,5 over a legjobb választás ide, de nem lepődnék meg 4-5 hazai dugón is, valamikor ki fog nyílni a gólcsap.

Real Madrid - Alavés: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp