Alsóházi rangadó a Premier League-ből

A Norwich együttese gyakorlatilag már csomagolhat, sanszuk gyakorlatilag nulla a bentmaradásra. Aki látta őket futballozni mostanában, az nem lepődik meg ezen... reménytelen játékkal bukják meccseiket hétről hétre... Múlthéten gyorsan megszerezték ugyan a vezetést a Watford ellen, de ez is kevés volt, a végén pont nélkül maradtak. Ott lehetett volna egy utolsó reménysugár, de nem jött össze... Itt egy újabb kiesési rangadó a szebb napokat is megélt West Ham ellen, de inkább már csak a becsületükért küzdhetnek itt a kanárik.

Eközben a West Ham számára igen komoly a tét, hiszen a piros vonal határán mozognak, őket még komolyan fenyegeti a kiesés réme... Sorsolásuknak köszönhetően a saját kezükben a sorsuk, ugyanis 4 meccsükből háromszor is kiesési rangadót játszanak... (Norwich, Aston Villa, Watford) ezek mellett pedig a Manchester Unitedhez kell még ellátogatniuk.

Ha itt nyerni tudnak a kalapácsosok, akkor minimális lépéselőnybe kerülhetnek a többi menekülő csapattal szemben... márpedig ki ellen tegyék meg ezt a lépést, ha nem a hitehagyott Norwich ellen...

Elég ránézni a keretekre, óriási a minőségbeli különbség a két együttes között... Míg a West Ham 24 fős keretét 288 millió fontra becsüli a Transfermarkt, addig a Norwich esetében ez az összeg 32 játékossal (!!) számolva is csupán 135 millió font!

A West Ham korábbi botladozásai óta sokat lépett előre játékban, de az utóbbi hetek nehéz sorsolásának köszönhetően nem nagyon tudta gyarapítani pontjai számát (bár a Chelsea-t épp elkapták három körrel korábban). Most azonban jön az a szakasz számukra, ahol nem hibázhatnak, ha nem akarják a gyorsan a Championshipben találni magukat.

Fontos lépést tesznek a bentmaradás szempontjából a Norwich otthonában.

Óvatos verziót választok, "Draw no bet" West Ham a tippem.

Norwich City - West Ham: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp