Úgy voltam vele, hogy ha 1.50-et fizet a tipp (over 2 AH), az már király. Nos, majdnem 1,50 ez, sőt biztos vagyok benne, hogy van iroda, amely meg is adja ezt a szorzót, de így 1,47-ért is bőven vállalható még. De miért, kérdezi a kissrác a reklámban, és mondom is a választ:

A Betis minden mindegy alapon fog játszani, ahogy tette eddig is, csak most már a tét is lekerült a vállakról, lehet tolni a free ride-ot, csak úgy élvezetből gurigázni, már ha lehet élvezni még a focit a rapid ligának csúfolt véghajrában. Aztán tény, hogy a sevillai együttes nem igazán érzi a játéknak a védekezés részét. Bartra például kijátszotta magát a kezdőből, de Feddal és Mandi sem életbiztosítás, Sidnei meg lassú, ezt a vak is látja, Moreno például bohócot csinált belőle. Viszont a Betis-nek megvannak a kreatív játékosai, Fekir visszatér eltiltása után, így még friss is lesz a lehetőségekhez képest. Canales talán a Betis legjobbja mostanában, és akkor ott vannak olyan spílerek, mint Joaquin vagy Guardado, akiknek remek a rúgótechnikájuk. Emerson a jobb szélen minden meccsen domináns, rengeteg pontrúgást is kiharcol, szóval sokkal jobb csapat a Betis, mint ahol jelenleg tart.

Az Atletinél a BL-indulás a cél, ehhez pedig egy meccset kell megnyerni még, szóval ha úgy nézzük, még a hibázás is belefér. Ami rosszabb hír számomra, hogy Joao Felix megint kidőlt, ami már jobb, hogy a hátsó sorban Giménez bokája is elszállt legutóbb, kérdéses a játéka. Ha játszik, sem lesz 100%-os állapotban. Vrsaljko nincs, Savic is térden jár már. Viszont Costa megint játszik, ő is eltiltott volt, tehát 'frissen' tér vissza, Llorente minden meccsen ziccerbe kerül 2-3 alkalommal, csak rajta múlik, lő-e gólt, és Carrasco sem kezdett legutóbb, ha jól emlékszem, most ő is kezdeni fog, és ha játszik, rendre jól játszik.

A Betis nem védekező-felfogású együttes. elég csak megnézni, hogy 55 gólt nyelt le, ennél többet csak a Mallorca. A lőtt dugókkal nincs baj, a 47 lőtt góllal például az Atleti dobogós. A Betis gólképes elöl-hátul, és bár nem szoktak ezek ketten overezni, ez most olyan meccs, ahol a körülmények overbe lökik majd át a meccset

Atlético Madrid - Real Betis: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp